Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbători pe vechi

Pensiunile din Asociaţia pentru Turism "Bucovina" reduc preţurile cu 30%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pensiunile şi hotelurile din judeţul Suceava din Asociaţia pentru Turism „Bucovina” îşi vor reduce preţurile la cazare şi masă pe perioada sărbătorilor pe stil vechi. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că decizia a fost luată în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o ieri cu membrii acestei asociaţii.

„Au fost de acord cu această reducere, mai ales că unii dintre ei deja practică preţuri reduse în această perioadă. Îi aşteptăm şi pe români, şi pe străini să vină să-şi facă concediile în judeţul Suceava. Şi sunt convins că toată luna ianuarie 2011 vor avea această ofertă”, a declarat Flutur. El a adăugat că administraţia judeţeană a trimis în Republica Moldova şi Ucraina un pliant de promovare a evenimentelor care vor fi organizate în judeţul Suceava în perioada Crăciunului şi a Anului Nou pe stil vechi. Preşedintele CJ Suceava a spus că aceste pliante vor putea fi găsite şi în vămile Siret, Sculeni şi Albiţa.

„În aceste zile dorim să chemăm turiştii în staţiunile din judeţul Suceava. Au început să vină şi deja staţiunea Vatra Dornei este aproape plină de turişti pentru sărbătorile pe vechi”, a arătat Gheorghe Flutur.

El a declarat că pentru cei care sărbătoresc Crăciunul pe vechi, în data de 7 ianuarie vor fi organizate spectacole de colinde la Gura Humorului (de la ora 14:00) şi la Vatra Dornei (de la ora 17:00). De asemenea, în ajunul Anului Nou pe vechi, pe data de 13 ianuarie a.c., vor fi organizate spectacole cu obiceiuri de iarnă în Gura Humorului şi Vatra Dornei. Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că în data de 14 ianuarie a.c. va fi organizată o paradă a obiceiurilor de iarnă, în comuna Drăguşeni, de la intrarea în judeţul Suceava dinspre Iaşi şi până la hanul din această comună.

„Vom crea un eveniment artistic cu obiceiurile pe stil vechi. Drăguşeni este una dintre localităţile care are credincioşi care respectă sărbătorile pe vechi, iar la acest spectacol vor participa şi cei din Bogdăneşti, Rîşca şi alte localităţi învecinate”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensiunile din Asociaţia pentru Turism "Bucovina" reduc preţurile cu 30%.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensiunile din Asociaţia pentru Turism "Bucovina" reduc preţurile cu 30%0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei