Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evaluare

Bălan susţine că şefii de instituţii care nu au fost buni manageri ar putea fi înlocuiţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şefii de instituţii care nu şi-au îndeplinit cum trebuie actul managerial ar putea fi schimbaţi din funcţii în prima parte a acestui an. Cel puţin aşa susţine secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, care a declarat că în perioada următoare se va proceda la o evaluare a tuturor directorilor de deconcentrate din judeţ. Bălan a spus că sunt o serie de instituţii în care actul managerial lasă de dorit, însă a evitat să dea exemple concrete.

„Cred că în prima  parte a anului este obligatorie o evaluare a şefilor de instituţii şi acolo unde vom considera că nu-şi îndeplinesc cum trebuie actul managerial vom face schimbări fără a ne împiedica de faptul că unii dintre aceşti oameni provin din rândurile PD-L sau au susţinere masivă din partea PD-L”, a afirmat parlamentarul democrat-liberal. Bălan crede că anul acesta, mai mult ca oricând, PD-L este obligat să se implice mai consistent în viaţa administrativă a judeţului. „În campaniile electorale noi am cerut sucevenilor sprijin pentru Consiliul Judeţean, pentru şefii de unităţi administrativ teritoriale, iar astăzi nu mai avem nici un fel de scuză să nu ne ducem la capăt promisiunile pe care le-am făcut. Cred în puterea de muncă a primarilor PD-L şi nu numai, cred în puterea de decizie a  Consiliului Judeţean şi sunt convins că anul acesta se vor întâmpla lucruri bune la Suceava. Totuşi părerea mea personală este că avem probleme în anumite instituţii pe care astăzi nu vreau să le fac publice, avem probleme cu anumiţi manageri şi după evaluarea pe care o vom avea în perioada următoare vă vom spune unde se impun acele schimbări”, a declarat Bălan. El a mai spus că 2011 este un an în care instituţiile statului ar trebui să-şi facă mai mult datoria.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan susţine că şefii de instituţii care nu au fost buni manageri ar putea fi înlocuiţi.
 Vizualizări articol: 1983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Bălan susţine că şefii de instituţii care nu au fost buni manageri ar putea fi înlocuiţi2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu va atingeti de blonde! trimis de
( 5 ian 2011, 11:58:30
sa nu ne lasati fara directoarele blonde de la falcau si brodina! daca le destituiti intram in greva setei si a foamei.nu ca nu am fi deja.si mai ganditi-va de unde sa gaseasca pd-l-ul atatea blonde pe cate vreti voi sa le rotiti si sa le albiti.de unde le dati inapoi sumele cu care au cotizat pentru functii? cine le deconteaza uzura trupului pe care l-au folosit pentru ridicarea nivelului, politic desigur, al virililor barbati pedelisti? mai lasati-le o tura! e ultima lor aventura si e pacat sa le stricati apetitul. pot da in frigiditate si e pacat .mai pot fi utilizate desi au si ele o varsta.
1.1  RE: Nu va atingeti de blonde! trimis de
( 5 ian 2011, 15:57:01
Krklt nu ia spaga.Are bani de nu stie sa-i numere taranu'.Krklt nu poate folosi trupul femeilor alea.Virilitatea lui, la care faci referire, cred ca e sub ZERO evident.Poate sa le "plaseze" as mai crede, ca e specific PDL-istilor - vezi povestea cu Penalty.Krklt cred ca e doar un manipulator al prostimii si un generator al "grupurilor mafiote din invatamant", vorba lui chioru.
2.   Atentie la farmece trimis de
( 5 ian 2011, 12:42:56
zice-se ca daca iti intra o blonda in casa in prag de anul nou o sa-ti mearga rau tot anul.dar daca doua blonde si directoare pe deasupra sunt date afara o sa ne mearga dublu de bine. asa ca dom carcalete nu le mai lasa sa intre in scoala.anunta-l si pe primarul de la brodina ca si asta tine la traditii. aveti grija farmecele se razbuna. si la brodina sunt vrajitori destui. nu-i suparati daca vreti sa va fie bine.
3.   In maxim o saptamana, cad capete.... trimis de
( 5 ian 2011, 17:13:05
nababul le-a dat o sentinta publica celor care nu au respectat directivele primite si au indraznit sa-si faca planul de controale si la unele firme PDL-iste....asa ca pazea, pana la sfarsitul lui ianuarie, fostilor psd-isti, vopsiti de voie, de nevoie in culoarea amara a portocalei, li se va taia capul.....probabil ca si la cei care au gestionat fonduri importante in ultimul an si nu le-au impartit cum a vrut nababul si clica de ciocoi.......
4.   Sa Platiti Bine !!!!!! trimis de
( 5 ian 2011, 17:33:02
Sub lozinca ,, Sa Platiti (din ce in ce mai) Bine''!, va urez si eu din inima, un sincer si calduros sa crapati bine cu exact ceea ce a votat majoritatea rromanilor. Sa nu cumva sa ridicati capul sau vocea, ci din potriva doar partea dorsala in fata ciocoilor. Romani nenorociti, cine vreti sa ia atitudine, daca nu voi????- ungurii???
Cu asemenea popor..... ne meritam soarta! Profesori, sustinatori ai intaiului reformator al tarii, cum va este??? compuneti deja ode in cinstea primului marinar????
.... Prosti ..prosti...dar multi!!!!
5.   Directoare de nota 2 trimis de
( 5 ian 2011, 22:15:49
Jos cu directoarea de nota 2 de la Scoala Brodina , numita politic de Flutur, cu facultatea facuta la distanta la Spiru Haret si nota 2 la examenul de grad nu merita asa functie.Jos mafia din P.D.L.
6.   Hmm trimis de
( 6 ian 2011, 10:20:02
Multumesc pt informatii.Tre sa fac si eu o vizita pe la Falcau si Brodina.Asa ajut si eu la promovarea turismului...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei