Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ieri dimineaţă

Două accidente unul după altul, pe trecerile de pietoni din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente pe trecerile de pietoni s-au înregistrat ieri dimineaţă în municipiul Suceava, în interval de mai puţin de zece minute.

Poliţia informează că în jurul orei 8.10, pe strada Ştefan cel Mare, Marian R., un şofer în vârstă de 22 de ani, localnic din Suceava, l-a surprins şi accidentat pe Gheorghe H., în vârstă de 55 de ani, şi el din Suceava, care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie Suceava. În urma impactului, bărbatul de 55 de ani a suferit fractură de gambă dreaptă, leziune gravă care necesită, la o primă estimare, dacă nu apar complicaţii, 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Aproximativ zece minute mai târziu, scenariul avea să se repete în apropiere, pe trecerea de pietoni de la BNR.

O tânără şoferiţă, Adriana A., în vârstă de 24 de ani, localnică din Suceava, a acroşat-o pe locul marcat pe Alina G., o tânără de aceeaşi vârstă. În acest caz consecinţele accidentului sunt mai puţin grave, victima suferind leziuni uşoare care necesită câteva zile de îngrijiri medicale.  

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Un al treilea accident în care a fost implicat un pieton s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.00, în apropiere de Catedrala de pe strada Mărăşeşti. Un bătrân în vârstă de 80 de ani a fost acroşat de un taxi, în timp ce încerca să traverseze strada, în zona trecerii de pietoni din faţa blocului Bebeluşul. În acest caz însă, au constatat poliţiştii, victima s-a angajat în traversare neregulamentar, pe lângă trecerea de pietoni, şi fără a se asigura. Din primele informaţii oferite de medici, octogenarul (care, după ce a fost agăţat de oglinda retrovizoare, s-a lovit de parbrizul maşinii), nu suferise leziuni grave.

Accidentele în care sunt implicaţi pietonii reprezintă cea mai mare problemă a traficului din municipiul reşedinţă de judeţ. Practic, anul trecut, mai bine de jumătate din numărul accidentelor au avut drept victime pietoni. 

Apelul poliţiştilor către pietoni este de a se asigura temeinic şi atunci când traversează strada pe trecere de pietoni, locurile marcate aflate în afara intersecţiilor semaforizate dovedindu-se a fi cele mai periculoase.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente unul după altul, pe trecerile de pietoni din Suceava.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Două accidente unul după altul, pe trecerile de pietoni din Suceava4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Soferi ambulanti! trimis de
( 5 ian 2011, 13:06:16
--Fratilor! In urma unor decizii arbitrare de a se aproba aceste scoli de soferi ambulante OVASAL, DISCRET, AUTO STEFAN, AUTO CHELARU etc. sa umplut suceava de nenorociti pe 4 roti cea ce inseamna pericol public. peste tot in aceasta biata tara sunt inconstienti si ticalosi dar parca in Suceava sa rasturnat caruta. nu e nici o pierdere pt societate ca se catara cu masina intr-un copac, ca intra intr-un cap de pod, necazul mare e ca nenorocesc pe viata niste bieti participanti la trafic nevinovati, singura vina a lor fiind ca intalnesc in cale niste animale preistorice, niste aurolaci drogati, niste epave care se arata a fi mari smecheri prosti. vai de c-u-r-u lor dobitoci.
2.   Cu capul intre urechi trimis de
( 5 ian 2011, 15:43:38
E drept ca soferii ies tot mai putin instruiti din scoala, dar daca esti sofer nu ai cum sa nu observi mai ales acum, iarna, cum se arunca unii pe trecere, fara sa priveasca in vreo directie. Chiar si 30 km la ora sa ai tot e greu sa ii eviti uneori, asfaltul nu permite o franare foarte eficienta la temperaturile astea, sa nu mai vorbim de polei si zapada. Eu am fost foarte aproape de belele, de cele mai multe ori fiind vorba de domnisoare cu gluga in cap care se arunca ostentativ cu fata intoarsa de la directia din care vin masinile, ca sa sublinieye ca ele sunt in deplinatatea drepturilor pe zebra. Care sofer e chiar atat de experimentat incat sa poata frana si ocoli in ORICE situatie?
3.   Sa se puna bariere la trecerile de pietoni! trimis de
( 5 ian 2011, 15:48:52

Sunt din ce in ce mai rari soferii civilizati, cu rabdare, la trecerea pentru pietoni.
Stau unii si asteapta cu rbdare, de-ti vine sa-i saluti, sa-i multumesti ca sunt civilizati…
Incolo, fel de fel de golani trec ca vintul, si mai nou si femeile, nici ele nu mai au rabdare!?…
Sa se puna neaparat bariere la trecerile de pietoni!?

... De ce atita lipsa de civilizatie? Nu te lasa sa treci pe zebra sau te grabesc! Incolo, nu au deloc rabdare ca, de, ,,trebuie sa fie in fata '', te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie’’ tot!

3.1  RE: Sa se puna bariere la trecerile de pietoni! trimis de
( 5 ian 2011, 16:51:22
LATULE tare as fi curios sa te intalnesc cand sunt incarcat cu vreo 25 de tone, sa te strang asa ca pe o conserva , binenteles sa faci pe tine, mai ales pt asta.. tu intotdeauna ai avut ceva personal cu soferii de tir, soferule care esti tu mare sofer si ii critici pe altii....numai bine si drumuri bune la toti colegii...
4.   Ok trimis de
( 5 ian 2011, 17:23:16
ok ok patrik. asta cred ca nici nu stie ca e si un program de respectat,de ajuns intr-o parcare fara sa depasesti orele,is multe de sp,intalnesti 2-3 ca el vb singur ...drumuri bune !!!
4.1  RE: Ok trimis de
( 5 ian 2011, 17:46:15
Bai manivelelor,ma doare-n pix ca ai 25 de tone,ca ai tahograf sau trebuie sa fii la timp undeva:porneste mai devreme !soseaua nu-i a voastra ci a tuturor!Respecta si vei fi respectat!-valabil si pentru taximetristi. Daca crezi ca din cauza mea franezi si iar trebuie sa schimbi n-spe viteze,te inseli!Cand te-ai facut sofer ti-a spus instructorul ca daca altul are prioritate trebuie sa i-o dai?De ce nu te-ai facut cosmonaut?Aaaa,trebuia sa inveti carte...
5.   Ok trimis de
( 5 ian 2011, 19:17:40
mai manivela,eu am spus ore de conducere.nu plec sa ajung diseara undeva...esti prost ca gardul.daca e soseaua tuturor lasa-ma sa ma duc in drumul nu ma tine pe loc.
6.   Comentariu trimis de
( 5 ian 2011, 20:09:37
dragi soferi si pietoni....atentie atentie atentie...pietoniI trebuie sa se asigure inainte sa travereseze scrie si in legislatie dar noi nu ne mai asiguram sarim si trecem...soferii trebuie sa incetineasca in apropierea trecereilor ptr pietoni pentru a evita orice pericol dar cine incetineste?acceleram...
7.   Şoferii lui peşte trimis de
( 5 ian 2011, 20:11:42
Adevărul este că sunt foarte mulţi proşti în trafic.
8.   Concluzie trimis de
( 6 ian 2011, 15:07:59
Nu am nimic special cu sofeii dar sunt de o nesimtire crasa(in special cei cu jeepuri)
Chiar daca opresc la trecerea de pietoni dau incet peste tine , sau te claxoneaza, oare eu trebuie sa alerg ca sa-l multumesc pe zeul soselelor?Oare nu se pot aplica amenzi consistente in cat sa reduca viteza pana la limita evitarii oricarui pericol(sigur ca la 70km/h nu poti frana in trei metri) Dar si nesimtirea pietonilor trebuie sanctionata, ma ingrozesc cand vad ca pasesc pe strada si masina este la doi trei metri, mai mult nici nu se uita. Cred ca ar trebui puse posturi fixe de control si amendati la sange si unii si altii.
9.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 16:00:47
sant curios cati din pietonii accidentati au permis
10.   Citi au permis? trimis de
( 6 ian 2011, 20:50:56
nici unul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei