Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trist

Încă doi morţi, într-o adevărată serie neagră de tragedii pe şosele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele zece zile au însemnat o adevărată serie neagră de tragedii pe şoselele judeţului, în statisticile poliţiei adunându-se nu mai puţin de nouă oameni morţi în accidente. Practic, numărul decedaţilor din acest interval reprezintă 10% din totalul oamenilor morţi în accidente de la debutul lui 2010  şi până la Crăciun.   

 

Seria neagră începută în prima zi de Crăciun şi-a consumat un ultim episod acum două zile, pe 3 ianuarie, când în judeţ s-au petrecut două accidente mortale. Într-un caz este vorba de o femeie omorâtă de o şoferiţă fără experienţă, care a acroşat-o de la marginea drumului, iar într-un altul de un bărbat care a murit strivit sub propria căruţă.

Primul dintre accidentele produse luni s-a înregistrat puţin după ora 15.00, pe DN 17, pe raza comunei Păltinoasa. Mihaela J., o şoferiţă în vârstă de 19 ani, domiciliată în oraşul Cajvana, a acroşat-o, la marginea şoselei, pe Profira A., în vârstă de 62 de ani, localnică, impactul fiindu-i fatal femeii. Din ancheta poliţiei rezultă că accidentul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul lipsei de experienţă în condus tânăra conducătoare auto acroşând-o pe femeia care se deplasa în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, trăgând un cărucior cu lemne. Anchetatorii urmează să stabilească dacă şi victima are culpă în producerea accidentul, mai exact dacă se deplasa pe carosabil sau în afara acestuia.   

Târziu în noapte, în jurul orei 23.00, o altă tragedie avea să se producă pe un drum forestier de pe raza comunei Râşca. În zona cunoscută de localnici sub denumirea „Vădurele” a fost găsit cadavrul unui bărbat din Bogdăneşti, Vasile C., în vârstă de 59 de ani. Ancheta preliminară a poliţiei arată că acesta plecase în după-amiaza zilei de luni cu căruţa în pădure, la o fostă exploatare forestieră, unde a adunat lemne. La întoarcere, pe întuneric, a intrat pe o porţiune abruptă, a alunecat de pe căruţa încărcată cu lemn, roţile vehiculului trecând peste pieptul lui şi strivindu-l.

 

Tragediile din ultimele zile

Seria neagră a accidentelor a început pe 25 decembrie 2010, când patru oameni care se aflau într-un autoturism Fiat Panda au murit striviţi de un Saab condus din sens opus de un tânăr de 20 de ani, beat la volan. Acesta din urmă a scăpat maşina de sub control şi a lovit în plin, cu o forţă extremă, autoturismul Fiat, condus regulamentar.

Alţi doi morţi s-au înregistrat pe 30 decembrie 2010, o femeie în vârstă de 59 de ani şi fiul acesteia de 30 de ani fiind călcaţi de un tir, pe DN 2, la Dărmăneşti. Un al şaptelea decedat s-a înregistrat în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, când un minor în vârstă de 16 ani a murit după ce maşina în care se afla, condusă de vărul său, s-a izbit de un stâlp electric şi apoi de un copac.       

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă doi morţi, într-o adevărată serie neagră de tragedii pe şosele.
 Vizualizări articol: 3246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Încă doi morţi, într-o adevărată serie neagră de tragedii pe şosele3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa-i ierte! trimis de
( 5 ian 2011, 19:18:57
Daca si accidentul ala stupid, petrecut in padure mai e catalogat accident de circulatie iar ziaristul o da cu "trgedii pe sosele" inseamna ca Paiu chiar ai luat-o rau ! Ai inceput anul cu dreptul!
2.   Tragedia pe sosele trimis de
( 5 ian 2011, 21:22:09
Doua puncte :
1. Cum a semnat instructorul pentru eleva ca e apta ptr examen ?
2. Cum a trecut-o examenul militianul examinator ?
Iata doua ipoeteze ptr accidentelepe sosele !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei