Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a creat o prăpastie

Mesajul a trei fraţi pentru mama lor: „Nu vrem să te mai vedem”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei copii, de 10, 13 şi 16 ani, au dorit să-i transmită propriei mame un mesaj public, dar şi judecătorilor care i-au transformat într-o adevărată minge de ping-pong. „Vrem s-o facem de râs pe Cristina (n.a. – aşa îi spun copiii mamei), să vadă toată lumea, pentru că şi ea ne-a făcut de ruşine. Nu mai vrem s-o vedem toată viaţa noastră şi îi spunem să ne lase în pace. Să le daţi la ziar şi pe judecătoarele alea care ne dau ba la tata, ba la Cristina şi să afle că noi vrem la tata”, este mesajul cutremurător transmis de minori. Chiar dacă recunoaşte că între ea şi copii există divergenţe majore, mama nu vrea să renunţe şi a anunţat că va lupta „până la sânge”.

 

Tatăl: „Am găsit copiii în stare jalnică”

Coşmarul prin care trec copiii a început în urmă cu mai mulţi ani. Rămas fără serviciu, Ovidiu Huţan a decis, de comun acord cu soţia Cristina, să plece în SUA. Imediat după plecare, lucrurile păreau să meargă normal.

„Ajuns în USA am muncit şi am reuşit să achiziţionez un apartament cu trei camere în Obcini. L-am renovat modern, iar soţia cu copiii s-au mutat în oraş, aproape de şcoală, să ducă o viaţă mai bună. Despărţirea mea de familie fiind foarte grea pentru mine am vrut să mă reîntorc acasă, dar soţia s-a opus vehement, motivând că în ţară nu am ce face şi nici loc de muncă. A vrut doar să-i fac acte să vină şi ea cu copiii în USA”, a mărturisit Ovidiu Huţan din Michigan, Detroit.

Începutul sfârşitului nu avea să fie departe. Între cei doi soţi relaţiile s-au răcit constant.

„În iunie 2006 i-am trimis actele şi viza medicală pentru a veni în USA împreună cu copiii, dar a refuzat categoric spunând ca <eu nu-ţi vin niciodată în America şi pentru tine femeie nu-ţi mai sunt>. În decembrie 2006 am revenit în ţară, am găsit copiii în stare jalnică, deşi trimiteam sume consistente pentru întreţinerea lor”, şi-a continuat povestea Ovidiu Huţan.

A fost momentul în care a decis să divorţeze. Au urmat câţiva ani de procese. Iniţial, Judecătoria Suceava a decis, în cursul anului 2008, ca toţi cei trei copii să rămână în grija tatălui. În căile de atac, soluţia a fost modificată, în sensul că tatălui i-a fost încredinţat băiatul cel mare, acum în vârstă de 16 ani, iar cele două fetiţe, una de 13 şi cealaltă de 10 ani, au fost date în grija mamei.

 

Încercările de a lua fetiţele cu executorul judecătoresc, eşuate

Înainte ca judecătorii Curţii de Apel Suceava, prin care s-a stabilit ca fetele să fie date în grija mamei, să se pronunţe, minorele au ajuns în grija bunicilor, din partea tatălui. Ca urmare, Cristina Huţan a apelat la un executor judecătoresc pentru a-şi lua acasă fetiţele. Cele două încercări ale executorului judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu de a pune în practică hotărârea Curţii de Apel Suceava au eşuat. În procesul verbal întocmit de executor pe 13 martie 2009 se arată că „minorele au refuzat să meargă împreună cu pârâta Huţan Cristina”, ceea ce s-a întâmplat şi la a doua tentativă, din 17 martie 2009.

Cristina Huţan consideră că fetiţele o resping pentru că aşa au fost îndrumate de bunicii materni şi de tată.

„Îmi pare bine că s-a ajuns la ziar, să vadă toată lumea ce fac foştii mei socri. Ei şi fostul meu soţ i-au învăţat să fie contra mea. Nişte copii de vârsta lor nu fac asta de capul lor”, a declarat ieri Cristina Huţan.

 

„Nu i-am spus niciodată mamă, ci <Fă>”

Traumele provocate de apariţia executorului judecătoresc nu aveau să fie ultimele din viaţa celor trei copii. Aceştia spun că mama îi terorizează pur şi simplu. „Vine la şcoală şi tot fuge după noi şi strigă <Hai la mama, că te iubeşte>. Nu mai pot nici să merg la şcoală şi stau tot timpul cu stres că vine pe acolo”, a mărturisit fetiţa în vârstă de 10 ani. Atât ea, cât şi sora ei de 13 ani, cred că cea care le-a dat viaţa, dar căreia niciodată nu i-au spus mamă, ci doar Cristina, vrea doar să le chinuiască.

„Nu i-am spus niciodată mamă, ci <Fă>, pentru că aşa îi spunea şi ea mamei ei”, au povestit cei trei fraţi.

 

Fiica cea mică, privată de mamă de mâncare şi libertate

Între timp, pentru că între mamă şi cele două fete pare să nu existe cale de împăcare, tatăl a deschis un nou proces, în care solicită reîncredinţarea minorelor. În acest sens, la dosar au fost depuse mai multe documente întocmite atât de psihologi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului Suceava, cât şi de specialişti de la „Salvaţi Copiii”, filiala Suceava. În şedinţele de consiliere din aprilie şi mai 2009 psihologul a încercat să îi convingă pe cei trei copii că ar fi corect şi normal să întreţină relaţii cu ambii părinţi naturali. Încercările au eşuat, iar concluziile psihologilor sunt fără echivoc: „Fetiţa cea mică este un copil cu un intelect normal, care prezintă semne de abuz emoţional prin privarea de hrană şi libertate din partea mamei, pe care acum nu o include în propria familie şi există o puternică legătură afectivă şi de securitate cu familia paternă. Cea de a doua fiică este un copil cu intelect normal, cu tendinţă de supraadaptare, cu nevoie de securizare şi sprijin pentru a integra trauma emoţională determinată de lipsa hranei şi a liniştii interioare experimentată în relaţia cu mama”.

 

„Mai bine mă omor decât să rămân cu mama”

Şi psihologii de la „Salvaţi Copiii” au tras concluzia că existe semne ale abuzului emoţional, mai ales din teama de a fi despărţiţi unul de celălalt. De altfel, cu ocazia întâlnirilor cu specialiştii, copiii au dezvăluit amănunte cutremurătoare din relaţia cu mama. „M-a bătut cu cuţitul peste mână şi picior că am spus că nu-mi place mâncarea”, „Am fost la bunicu şi a venit cu poliţia după noi ... ne-am speriat ... aşa tare ... şi când ne-a întrebat la cine vrem ... şi am spus că la bunicu ... nu a mai avut ce ne face”, „Mama nu ne duce nicăieri ... nici măcar la bunici nu ne lasă”, „Cu tata ne-a interzis să mai vorbim la telefon ... el ne sună tot timpul .. vorbim pe camera web indiferent de oră ... şi ştiu că acolo este noapte când la noi este zi ... am jucat cu tata şah”, sunt doar câteva din observaţiile consemnate de psiholog. Totuşi, un aspect pe care specialistul l-a remarcat şi l-a trecut cu litere îngroşate arată că prăpastia dintre mamă şi fiica cea mică este insurmontabilă.

„Mai bine mă omor decât să rămân cu mama ... şi fratele şi sora mea să plece la tata, ... pe mine nu m-au întrebat acolo la Tribunal ... cu cine vreau să rămân ... pe ei ... da”, se arată în raportul celor de la „Salvaţi Copiii”.

 

„Nu sunt de acord să-i ducă în America să se prostitueze sau să-i vândă”

Prima fază a noului proces a luat sfârşit în toamnă la Judecătoria Suceava. După ce au analizat din nou probele din dosar şi au vorbit şi cu copiii, magistraţii au decis să le încredinţeze pe cele două minore tatălui. Cristina Huţan nu s-a împăcat cu această soluţie şi a atacat-o la Tribunalul Suceava, iar procesul s-ar prelungi şi mai mult dacă se va apela şi la ultima cale de atac, la Curtea de Apel Suceava.

Cristina Huţan este decisă să nu-şi lase copiii în grija tatălui.

„Eu sunt mama copiilor, iar când el a plecat în SUA eu i-am purtat în braţe şi i-am crescut. Nu sunt de acord să-i ducă în America să se prostitueze sau să-i vândă. El trăieşte acum cu o femeie la cultul satanic şi nu ştiu ce le poate face copiilor. Lupt până la sânge, toată viaţa mea, că nici la un animal din pădure nu i se iau puii aşa cum vor să-mi facă ei mie. Înainte de a ajunge la Tribunal mai bine ar merge la Tribunalul lui Dumnezeu”, sunt cuvintele prin care Cristina Huţan îşi arată hotărârea de a nu-şi lăsa copiii în grija fostului soţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesajul a trei fraţi pentru mama lor: „Nu vrem să te mai vedem”.
 Vizualizări articol: 9829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 28 voturi
Mesajul a trei fraţi pentru mama lor: „Nu vrem să te mai vedem”4.3528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avantaj mare.... trimis de
( 5 ian 2011, 11:57:46
pe care il au copii e varsta lor. Au o putere de decizie mare si nu pot fi luati cu forta nici cu 3 executori. Nu sunt parte a unei mobile, sau sediul PRM. Sunt fiinte umane care trebuie ascultate. Tin minte ca am trecut si eu prin asa ceva mult timp in urma. Normal ca pensia alimentare venita de la tata e foarte buna pt mama, cat despre dragoste.........
2.   *** trimis de
( 5 ian 2011, 13:52:30
Conştiinţa românească e,acum
Un imens abis cufundat în nemişcare
Credinţa nu e doar să crezi,eşti nebun
Omule (te)tratezi cu nepăsare?

Faci negoţ cu sufletul
În numele cui te apleci, asupra cui?
Mi se rupe inima că nu înghite pământul
Humunculul destinului

Fraţii fac terapie de grup
Uniţi în jurul unei strachini de mâncare
Haine uzate de alţii poartă pe trup
Ce le v-a aduce ziua de mâine oare?
3.   Pensia alimentara trimis de
( 5 ian 2011, 14:26:16
asta e tot ce conteaza pt femeie,pe ea nu o intereseaza copii ci ceea ce castiga de pe urma lor.avand in vedere ca tatal e in america .asa sunt legile la noi.daca copii vor la tata de ce se mai taraganeaza atat, sau se asteapta sa-i vedem la pro-tv la stirile de la ora 17.sper sa se rezolve inainte sa se intample vreo prostie.
4.   Copii destepti trimis de
( 5 ian 2011, 15:39:16
Bravo lor ca stiu ce vor! Asa vor avea o sansa - alaturi de tatal lor. Cate 'mame ' ca handicapata asta nu sunt?! Eu sunt sigur ca ea are probleme psihice! Ce femeia mai e si asata care nu-si doreste ca barbatul sa se intoarca acasa ?! ? O nerecunoscatoare - bolnava psihic. La socola cu ea.
5.   Comentariu trimis de
( 5 ian 2011, 15:51:21
Am fost vecin cu copii astia si in nici un caz nu erau in stare jalnica, aveau bani la discretie iar mama lor era foarte grijulie, si acum imi aduc aminte cum ii striga toata ziua de la balcon sa vada unde sunt. Cei care nu cunosc , sa se abtina de la commenturi stupide..., Cum naiba puteti sa spuneti ca un om e handicapat daca nici macar nu-l cunoasteti?
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 5 ian 2011, 19:39:42
Eu sunt unul dintre cei trei. Daca ati fost cu adevarat vecin, ar trebui sa stiti ca nu ne lasa afara, numai daca ne milogeam mult de ea si nu-i dadeam pace sa vorbeasca la telefon, atunci ne lasa afara si ne zicea ca ne prinde cineva si ne fura organele, de asta ne-a vandut si bicicletele pe care ni le-a trimis tati. Mi-a trimis o scrisoare in legatura cu faptul ca trebuie sa am grija sa nu ma prinda prietenii fantoma si ca cineva imi va fura organele. Apropo de bani, sa stiti ca banii pe care ii aveam, ii luam din poseta ei pe cand nu era atenta si mai gaseam maruntis pe sub mobila. Tati trimitea bani pentru noi si ea cheltuia cu alti "domni". Va rog sa va vedeti de treaba dumneavoastra si nu spuneti minciuni. Daca ziceti ca Cristina e asa de buna, poate o angajati ca bona sa va creasca copiii si sa va faca baie odata pe luna, si poate vi se va "fura oraganele", cum ne-a speriat ea pe noi.
6.   Comentariu trimis de
( 5 ian 2011, 17:17:59
sa le fie rusine celor care pot batjocori o mama care a nascut si a purtat in brate 3 copii .chiar daca stiu sau nu, situatia ar trebui sa se abtina de la batjocori mai ales daca au copii.daca aceasta mama lupta pe viata si pe moarte pt copii aceasta denota ca ii iubeste.daca legea ar face un bine ar incredinta copii mamei pt ca pe fata lor se vede ca sufera .un copil crescut fara mama e marcat toata viata .
6.1  RE: Comentariu trimis de
( 5 ian 2011, 18:40:05
Am crescut fara mama si pot spune ca nu sunt marcat pe viata, judecand acum la rece, ce drum as fi urmat daca ramaneam cu ea? Unul nu prea bun. Intradevar nu trebuie jignita femeia, dar nici nu poti spune ca le vrea binele copiilor. Se vede si din poze ca nu au o stare jalnica, dar daca acei copii nu vor, nu poti sa ii obligi, indiferent ca au fost sau nu invatati sa faca asta.
7.   Comentariu trimis de
( 5 ian 2011, 22:19:03
Sentimentele unui copil nu pot fi manipulate!!! ura aceasta pentru mama lor sigur este intemeiata...e dureros ca acesti copii vor simti astfel, mult timp de acum inainte, insa mama lor ar trebui sa-i lase la tata, pentru ca daca continua in acest mod, sigur nu va reusi sa-i determine s-o iubeasca! ar trebui sa se intrebe de ce totusi copiii ei simt asa ceva? mai sunt parinti divortati, dar sa vezi asa sentimente pentru o mama, mai rar! ba chiar, sunt unii care poate nu si-au cunoscut parintii toata viata, sau au fost dati spre adoptie, sau aruncati la buncar.....insa tot ar fi dispusi sa mai acorde mamei lor o sansa, dar se pare ca in inima acestor copii, nu e loc pentru mama lor. poate instanta va tine cont de realul interes al copilului si va hotari cum e mai bine pentru ei!!!
8.   Observatii trimis de
( 6 ian 2011, 01:13:17
ici nu este vorba de cine trebuie sa aiba in grija copii intrucat este vorba de o familie stapanita de dogmele unei anumite secte religioase,care pune mai presus de toate religia si apoi familia,
Probabil ca bunicii manifesta mai multa afectiune pentru copii si de aceia copiii vor sa stea cu bunicii.Tatal care este tot in secta religioasa,este in stare sa traiasca departe de copii numai de dragul religiei,altfel ar veni in tara si si-ar creste copii.
9.   AdevarulLM trimis de
( 6 ian 2011, 06:28:52
cunosc f bine pe tatal copiilor,s-a casatorit in luna august 2010 cu o domnisoara de aceeasi religie ca si mama copiilor .....copiii au spus adevarul sunt destul de mari sa stie ce vor de la viata si ei simt unde si cu cine le este mai bine. Copiii de cind sunt la tatal lor a fost la mare ,la munte,la pescuit si sunt f legati de acesta. Stiu ca vine in fiecare an acasa si sta cite 4-5 luni cu ei.. .cu totii stim cum e situatia in tara iar el face un sacrificiu enorm pentru ca acesti copii sa aiba un viitor mai bun. Copiii au dreptul la libertatea de a alege si sper ca ei sa fie intelesi pt asi recapata linistea.
10.   Alo trimis de
( 6 ian 2011, 10:18:25
mai IONUTZZUWICKED,cum zici ca era grijulie,este normal cu banii lui taicasu,copii trebue sa plece la taicasu sa stea in tara asta imputita sa moara de foame,masa vrea banii lui taicasu ca ar lua pensie alimentara frumoasa jigodia
11.   Concluzie trimis de
( 6 ian 2011, 14:55:01
Pentru mine este clar ! Mama copiilor isi merita soarta, copii de obicei sunt legati de mama si mai putin de tata dar aici este invers , mama si-a vazut de ale ei si mai putin ia pasat de copii care simt acest lucru.Sunt convins ca nu copii o intereseaza ci banii lor, declara ca va lupta , sigur pentru asa sume venite gratis se merita. Nu o mai aparati atitudineacopiilor spune totul ei nu pot fi invatati sa urasca sau sa iubeasca ei simt pe cine trebuie sa iubeasca, incercati sa o ajutati pe mama fara sa va ganditi la copii. Aveti vre-un interes? Copii trebuie sa hotarasca singuri, iar mama sa-si primeasca pedeapsa(sufleteasca)
12.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 18:20:49
asa ceva nu se face
13.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 18:24:33
toti care cititi acest articol principalii vinovati ai acestei situatii sunt ionica si mariana hutan despre care se spune ca ar fi drogat acesti copii si vor face inchisoare cat de curand pt ca au amenintat ca unul in copii va disparea...sunt scrisori si la politie si la protectia copilului...sunt urmariti in secret de politie...acestia nu muncesc si traiesc cu banii trimisi de tatal copiilor
14.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 18:43:45
cunosc fb situatia acestei fam...mama copiilor nu doreste neaparat pensie alimentara si vrea doar sa aiba grija de copii sau macar sa i se accepte sa vorbeasca la telefon.multi cu care am stat de vorba si care au citit acest articol din ziar au sp ca acesti copii sunt manipulati de ionica hutan care isi va lua pedeapsa si de la oameni si de la d-zeu...ionica hutan a dus copii cu masina la monitorul si tot el ameninta ca daca mama nu va ceda si va mai dori macar o data sa isi vada copii ..unul din copii va disparea
15.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 18:50:35
spuneti-mi tatal copiilor de ce nu sta langa copii....??de ce sta insurat cu alta femeie??si de cand sunt copii ...cat timp a [etrecut el cu ei??baiatul are 16 ani si in toti acesti ani ,daca a stat cateva luni cu ei...pt ca a luat copii de la mama si i-a lasat cu tatal lui care este paralizat si mama lui are aproape 70 de ani ...acestui om ii pasa de copii???daca li se intampla ceva acestor copii el trebuie sa raspunda...cat au stat cu mama lor au stat nu li s-a intampl nimic si nici la monitorul nu au ajuns.fiti atenti oameni buni si urmariti acest caz...
15.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 ian 2011, 04:48:19
bravo copii,aveti curaj.iar tu dariusssss si mariaaaaa nu mai faceti asa comentarii stupide.
15.2  RE: Comentariu trimis de
( 7 ian 2011, 04:55:25
nu e mama cine naste e mama cine te creste,te educa si te ingrijeste.cum ar putea copii sa locuiasca cu mama aia denaturata care ii bate cu cutitul pt ca nu-i place mincarea.copii sunt mari ,stiu ce vor si sper sa le fie ascultate si respectate dorintele in instanta.bravo copii ,fiti mandri ca aveti asa un tata ce are grija de voi si bunici care va iubesc. iar pt tine ciupca lasa copii ca te vor cauta ei cind vor avea nevoie de tine,nu-i mai stresa si alerga dupa ei pe la scoala.
16.   Rusine se mai numesc si pocaiti trimis de
( 7 ian 2011, 10:00:03
Cunosc destul de bine cazul ,principalii vinovati sint bunicii copiilor care au intervenit brutal in viata copiilor si i au influentat intr un mod barbar ,protectia copiilor doarme ,adica pina acum a fost buna mama si acum deodata i curva si curva sa fie e mama lor asta sa nu uite niciodata au in vene singele ei ,bunicii,tatal,si toti cei care ii sustin ,gresesc profund
16.1  RE: Rusine se mai numesc si pocaiti trimis de
( 7 ian 2011, 17:04:17
Taticul meu vine tot timpul in tara si el a fost si este langa noi, nu trebuie sa-ti dea el raportul tie, iar daca nu stii sa citesti, iti spun eu: taticul meu a vrut sa vina in tara, dar Cristina nu a vrut, ca ei i-au placut tare banii. Cristina nu s-a chinuit si nici nu s-a sinchisit cu noi, tatal meu a platit mai multe dadace ca sa stea cu noi (tu stii asta, sau stii a comenta aiurea?), iar ea, cristina, pleca de acasa si se intorcea noaptea tarziu. Zici de tati ca a fost plecat din tara, dar si Cristina a fost plecata in Italia.Noi nu suntem invatati, iar vorbele "frumoase", "fa", le-am invatat de la ea, caci si ea i se adresa mamei ei la fel si mai folosea cateva injuraturi, cam des, dea dreptul "elegante". Bunicii au grija de noi, nu te lega de ei. Tu nu ai vazut cu cine a umblat Cristina, caci cat timp a avut masina, nu a stat o zi acasa, atunci noi unde eram?
16.2  RE: Rusine se mai numesc si pocaiti trimis de
( 7 ian 2011, 17:05:14
Iti spun eu unde: inchisi in casa, caci zicea sa nu ne fure cineva organele. Nu te baga daca nu stii situatia, macar, fa-i o vizita, sa vezi in ce mizerie si dezordine poate trai Cristina. Tu ai trait in casa cu noi sa stii sa faci un comentariu? Sunteti neamurile lui Cristina, de asta stiti sa comentati asa urat despre noi. Stiti voi de unde are apartamentul in care sta ?! Ea nu a lucrat in viata ei. Nici nu stii si vorbesti. Taticu a fost langa noi tot timpul. Rusine sa-ti fie HANSHOO caci comentezi fara sa stii care este situatia.
17.   Rusine trimis de
( 7 ian 2011, 10:12:28
din punctul meu de vedere se greseste enorm .as intreba undei tatal copiilor
de ce nui cu ei?
dc ia copii de la mama care ia crescut pana acum?unde a fost tata atatia ani ?
pana acum nu o stiut ca are copii ,acum ca sunt mari are nevoie de ei? cat o fost greu a stat in america si mama sa chinuit cu ei acasa
nu numai banii sunt ceea ce au nevoie copiii
o sa le bage afectiune pe vena sau pe nas in america
copiii astia nu spun asa ceva de mama lor fara sa fie invatati
sa nu spuna nimeni ca un copil de 10 ani isi doreste mai degraba sa moara decat sa ramana cu mama ei asta este o prostie grosolana invatata de ei din jurul copiilor
ei ar trebui trasi la raspundere ca ei sunt principalii raspunzatori de toate traumatismele din viata copiilor
si apoi cine ai invata sa le spuna mamaei ,,fa,,, in loc de mama sau ,,cristina,, sunt tot bunici ei folosesc acest vocabular FRUMOS SI DEMN DE RESPECTAT
rusine sa le fie
17.1  RE: Rusine trimis de
( 7 ian 2011, 14:10:52
hanshoo esti un idiot si rusine sa-ti fie tie ca ai asa comentarii la adresa bunicilor copiilor. ar trebui sa stii ca nu se poate schimba sau mani ☭ cu sentimentele copiilor ,chiar daca erau invatati tot o cautau pe mama lor dar aia e o tuta care vrea doar banii copiilor si cit barbasu i-a trimis bani si s-a distrat a fost bun ,acum nu mai curge asa-i???
18.   Mai sa fie trimis de
( 7 ian 2011, 21:44:24
loredanss habar n ai cit de usor cumperi sentimentele copiilor cind viii din america cu bani sii duci pe copii la mare o saptamina una la munte si le faci toate placerile si le mai spui ca mama i curva si nu i lasi s o vada cu ani ii tii ca la inchisoare dar toate aste se rasfring cit de degraba impotriva tatalui si bunicilor ei nu si dau seama ,fetele seamana cu mama leit ,mai ai de invatat loredansss
18.1  RE: Mai sa fie trimis de
( 8 ian 2011, 03:16:46
HANSHOO...cum va permiteti sa faceti comentarii despre o familie care nu o cunoasteti...sunteti ceva neam?ai dormit cu mama copiilor in casa si stiti tot?nu va este rusine sa comentati asa grosolan.ai locuit pe scara cu ei ?iti spun eu ce facea mamasa daca vrei da-mi un numar de telefon sa te sun sa nu fac copii de ris ca destul au fost chinuiti.stii ca tatal copiilor a platit tot tinpul pe cineva sa stea cu copii cit au fost mici ?stii cind aceasta mama pleca noaptea de acasa si lasa copii inchisi in casa cind inbla in pantaloni negri strinsi pe corp sa fie placuta si dupa un tinp sa inbonlavit si a fost la tirgu mures unde erau cei 3 copii atunci
18.2  RE: Mai sa fie trimis de
( 8 ian 2011, 03:51:38
anul trecut cind aceasta mama era plecata la" munca "in ITALIA unde era lupta ei pina la singe? daca nu o anunta avocata ei nu venea nici la proces.va spun eu caci tatal era acasa,l-am vazut eu cu copii in masina.si daca s-ar duce copii la mama-sa iar baga ea pe vene afectiune si dragoste asta trebuia sa o faca de mult nu acum cind copii sunt deja mari si stiiu ce vor nu o mai aparati ca nu merita .COPII MERITA O VIATA SI UN VIITOR BUN, ALATURI DE TATAL AU TOATE SANSELE.
19.   Obcineanule , esty varza trimis de
( 8 ian 2011, 21:33:27
bunicii copiilor sint de o moralitate indoielnica ,tatal copiilor trebuia sa fie alaturi de ei ,nu numai sa le trimita bani ,mama le este mama a avut grija de ei sint sanatosi atit fizic cit si moral nu va teme ti de dumnezeu sa luati copii de la mama care i a nascut , crescut pina la aprox 10 ani ,este vreo unul cu handicap din cauza ei ,uite ca dupa ce au ajuns pe miinile bunicilor au deodata probleme de socializare ESTE CEL MAI JOSNIC LUCRU SA RAPESTY COPII UNEI MAME CHIAR CURVA DE AR FI RUSINEEEEEEEEEE SA VA FIE DAR BUNICII LOR NU AU ASA CEVA CACI NU AU AVUT TOATA VIATA DARAMI TE ACUM
20.   Comentariu trimis de
( 8 ian 2011, 21:55:21
mai varza prea o aperi cu foc teai culcat si tu cu ea de zici ca e curva???intelege omule daca esti OM ca acesti copii cit au fost cu mama lor au suferit de foame erau neingrijiti nespalati stiu pentru ca-i vedeam.Ei nu-si aduc aminte de nimic frumos din perioada cit au fost cu mama lor nu ia rapit nimeni.Talal lor intotdeauna a avut griza de ei si vrea sa le ofere un viitor,daca ei vor la tatal lor ce o sa se intinple cu ei o sa-i manince? maninca la rahat ca e gratis si lasa copii in pace sa hotarasca ei si legile le ofera aceasta oportunitate.
21.   Totul pt copii trimis de
( 8 ian 2011, 22:16:47
oameni buni ,vad ca scrieti cite ceva cind despre tatal cind despre masa copiilor dar aici nu e vorba de ei ci totul e despre copii.Acesti copii sriga dupa ajutor ,vor ceva !!!Daca ei vor la tatal lor ce le puteti face??? Ei au o virsta la care isi pot exprima dorintele si eu sint sigura ca si aici in tara asta asa cum e ea sunt oameni care vor da sentinta in favoarea lor.Copii mai scrieti ce se intimpla si o sa iau legatura cu voi. Puteti sa apelati la CEDO si va fac legatura cu cei mai tari avocati ...Sintem intr-o tara Europeana si aveti DREPTURI !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei