Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 nov 2010 - Anul XV, nr. 282 (4573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Fetiţă de opt ani, omorâtă în timp ce se întorcea, cu fraţii, de la biserică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă de numai 8 ani a fost accidentată mortal de un autoturism scăpat de sub control, ironia sorţii făcând ca în momentul tragediei micuţa să se afle pe drumul de întoarcere de la biserica din sat, alături de trei fraţi mai mari. S-a întâmplat duminică, aproape de ora 12.00, pe drumul judeţean 209 G, în comuna Brodina.

Micuţa care a decedat, Florina Moisiuc, parcursese, alături de fraţii ei, drumul de la biserică spre casă şi cu toţii se opriseră la un magazin, pentru a-şi cumpăra dulciuri. Chiar la ieşirea din chioşc, în timp ce se aflau pe acostamentul drumului, o maşină care venea din sens opus avea să aducă moartea.

Din ancheta poliţiei rezultă că un şofer în vârstă de 21 de ani, Mihai Adrian Imbroane, din Brodina, aflat la volanul unui autoturism Mercedes E 250, circulând dinspre Ulma spre centrul localităţii Brodina, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ajungând pe sensul opus de mers şi apoi părăsind carosabilul. Neşansa a făcut ca maşina să o lovească violent pe Florina Moisiuc. La scurt timp, din cauza rănilor deosebit de grave, copilul a murit în ambulanţa care îl transporta spre Spitalul Municipal din Rădăuţi. Fraţii mai mari care o însoţeau pe fată au scăpat fără leziuni, reuşind să se ferească la timp.

Potrivit primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto Mihai Adrian Imbroane, care a condus autoturismul cu viteză excesivă. Şoferul Mercedes-ului a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Familia îndoliată este din satul Sadău, comuna Brodina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de opt ani, omorâtă în timp ce se întorcea, cu fraţii, de la biserică.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Fetiţă de opt ani, omorâtă în timp ce se întorcea, cu fraţii, de la biserică3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Animalul trimis de
(30 nov 2010, 14:15:47
Eu nu pot sa inteleg cat de animal poti sa fii sa circuli cu asa viteza printr-un sat ?! Taran imputit si figurist.
2.   Un alt natang cu carnet de conducere trimis de
( 1 dec 2010, 01:01:44
Vedeti ce inseamna viteza excesiva, idiotilor care circulati ca inconstientii pe drumurile publice?...Un copil nevinovat nu mai este, ...din cauza unui tanar care se credea mare sofer...Si ca el sunt multi, multi altii...Adevarate pericole pe sosele...
Condoleante familiei acestei fetitze! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
3.   Tragedie trimis de
( 1 dec 2010, 02:02:10
Se pare ca a fost vinovat soferul dar credeti ca asemenea comentarii facute la adresa lui in aceste momente isi au rostul,pentru ca acest lucru nu mai poate aduce acea fetita inapoi....Il cunosc si pe el dar si pe familia fetitei si cred ca e mai bine sa nu mai facem asemenea comentarii cum a facut DALVG...numai Dumnezeu este cel care poate sa judece asa ca sa ne abtinem de la comentarii facute aiurea.!!!!!!!
3.1  RE: Tragedie trimis de
( 1 dec 2010, 10:45:30
Numai Dumnezeu poate sa judece? Si unde era dzeu-ul tau cand prostanul ala a omorat un om? Mai bine spus, unde va fi dzeu cand prostanul va lua 3 ani cu suspendare?
3.2  RE: Tragedie trimis de
( 1 dec 2010, 14:04:11
Imi pare rau ca o luati asa,chiar daca el o sa fie condamnat voi nu rezolvati cu nimic dand comentarii proaste...ar trebui incheiata discutia pe subiectul asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei