Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 nov 2010 - Anul XV, nr. 282 (4573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Investiţie

64 de milioane de lei pentru modernizarea a patru drumuri judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Consiliul Judeţean a aprobat în şedinţa de ieri studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a patru drumuri judeţene prin programul guvernamental „10.000 de kilometri drumuri judeţene şi locale”. Este vorba de drumurile judeţene Comăneşti-Bălăceana, Panaci-Glodu, Preuteşti-Fălticeni şi Panaci-Bilbor. În total urmează a fi reabilitaţi 21,5 kilometri de drum judeţean, însemnând o investiţie de 64 de milioane de lei. Cea mai consistentă investiţie va fi făcută la drumul judeţean Preuteşti-Fălticeni, valoarea totală a acesteia fiind de 24,8 milioane de lei. Vor fi modernizaţi zece kilometri de drum, lucrarea având ca durată de execuţie 18 luni. Drumul Panaci-Bilbor va fi reabilitat pe o porţiune de patru kilometri, valoarea investiţiei ridicându-se la 20 de milioane de lei, drumul Comăneşti-Bălăceana pe o porţiune de 3,47 de kilometri, valoarea investiţiei fiind de 9,98 de milioane, iar drumul Panaci-Glodu va fi modernizat pe o porţiune de patru kilometri, lucrările urmând să coste 9,28 de milioane de lei.

Odată aprobate studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici, Consiliul Judeţean poate declanşa procedurile de atribuire a contractelor de execuţie a lucrărilor.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat că instituţia pe care o conduce va promova spre finanţare din fonduri guvernamentale toate proiectele care nu au mai prins finanţare din fonduri europene. În discuţie se află 32 de proiecte, din care 22 pentru modernizări de drumuri şi zece pentru apă şi canalizare. Guvernul va angaja un credit furnizor de circa patru miliarde de euro pentru a finanţa 1.500 de obiective de investiţii la nivel naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 64 de milioane de lei pentru modernizarea a patru drumuri judeţene.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
64 de milioane de lei pentru modernizarea a patru drumuri judeţene2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei