Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 nov 2010 - Anul XV, nr. 282 (4573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Umanitar

A reuşit să facă operaţia în Polonia cu sprijinul cititorilor Monitorului de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca în vârstă de 36 de ani, mamă a trei copii, care risca să rămână paralizată dacă nu aduna bani pentru a ajunge la o clinică în Polonia, a reuşit să facă operaţia, pe 17 noiembrie, cu ajutorul cititorilor „Monitorului de Suceava”.

După ce s-a întors din oraşul Katowice, unde a fost internată mai multe zile, tânăra a dorit să mulţumească, prin intermediul ziarului „Monitorul de Suceava”, tuturor celor care au ajutat-o financiar, dar şi cu o vorbă bună, după ce în ziar a apărut materialul „Disperare. Riscă să rămână imobilizată la pat, dacă nu face o operaţie în Polonia”.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. Operaţia a reuşit. Medicii de la clinica din Polonia mi-au spus că din punctul lor de vedere nu mai au ce să-mi facă, este totul bine. Urmează ca eu să reînvăţ să merg. Trebuie să fac zilnic, cel puţin un an de zile, recuperare cu un specialist, pentru că muşchii meu de la picioare sunt în parte atrofiaţi”, ne-a spus tânăra. Înainte de a fi operată, femeia ne-a povestit că a făcut eforturi foarte mari să împrumute cei 6.900 de euro, cât a costat prima intervenţie chirurgicală din Polonia.

 

„Eu voi merge din nou. Este un vis împlinit”

„O fundaţie umanitară, căreia îi mulţumesc foarte mult, şi care nu a dorit să îi dăm numele, m-a ajutat cu 2.000 de lei. Alte persoane cu suflet bun ne-au ajutat cu alţi 2.000 de lei, iar restul  banilor până la 6.900 de euro sunt bani împrumutaţi. După ce a apărut materialul în ziar m-au sunat mai mulţi oameni de bine. Pe unii nici nu i-am cunoscut. Mi-au pus bani în cont sau mi-au lăsat plicul cu bani la serviciu. Este extraordinar ce au făcut aceşti oameni pentru mine. Pentru toţi am un singur gând: vă mulţumesc şi sper ca Dumnezeu să vă răsplătească pentru binele pe care mi l-aţi făcut mie. Poate nu vă daţi seama, dar datorită tuturor celor care mi-au fost alături, familia, prietenii, oameni necunoscuţi care mi-au ascultat povestea, eu voi merge din nou. Este un vis împlinit”, ne-a mai spus tânăra mamă.

Femeia a fost diagnosticată, în urmă cu şapte ani, cu leuconevraxită. În toţi aceşti ani, a încercat tot felul de tratamente din ţară, care, însă, nu au avut nici un efect. Intervenţiile chirurgicale de la clinica din Polonia i-au stopat evoluţia bolii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A reuşit să facă operaţia în Polonia cu sprijinul cititorilor Monitorului de Suceava.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 13 voturi
A reuşit să facă operaţia în Polonia cu sprijinul cititorilor Monitorului de Suceava5.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 1 dec 2010, 01:23:26
Felicitari si recunostinta tuturor celor care au ajutat-o pe aceasta tanara femeie, mama a trei copii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei