Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Trecere ilegală şi contrabandă la un pas de Vama Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri, originari din oraşul Siret şi din localitatea Muşeniţa, sunt cercetaţi penal după ce au încercat vigilenţa lucrătorilor din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret. Potrivit comunicatului primit de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava (IJPF), joi seară, poliţiştii de frontieră din cadrul  P.T.F. Siret au observat pe artera de intrare în ţară un autoturism din care au ieşit trei persoane cu bagaje voluminoase, care apoi au sărit gardul ce împrejmuieşte Punctul de Trecere, încercând să se sustragă de la controlul de frontieră. Poliţişti de frontieră şi lucrători din cadrul Poliţiei Siret au reuşit reţinerea acestora (Florin Topală, în vârstă de 20 de ani, Fănică Botnariu, de 20 de ani, ambii din comuna Muşeniţa, şi sireteanul Mihail Popescu). În acelaşi timp, pe traseul parcurs de fugari au fost descoperite şase genţi cu ţigări de contrabandă, genţi care fuseseră abandonate de tineri.

Purtătorul de cuvânt de la IJPF Suceava, comisarul Ilie Poroch-Seriţan, a arătat că ţigările, 1500 pachete de Viceroy în valoare de 10.500  lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar celor trei persoane le-au fost întocmite acte premergătoare pentru trecere ilegală şi contrabandă.

În acelaşi timp, poliţiştii de frontieră suceveni i-au întocmit Angelei Băncescu, de 24 de ani, din oraşul Siret, care era la volanul autoturismului cu care cei trei au intrat în ţară, acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trecere ilegală şi contrabandă la un pas de Vama Siret.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trecere ilegală şi contrabandă la un pas de Vama Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei