Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă semnalizări

Firma care a săpat pe strada Gheorghe Doja, amendată a doua oară în această săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia a început să reacţioneze în cazul săpăturilor în bătaie de joc de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, efectuate în cadrul lucrărilor ISPA, aplicând firmei care răspunde de şantier a doua amendă în această săptămână. „Buba” s-a spart după ce luni şi miercuri, în zonă s-au produs două evenimente rutiere din cauza capcanelor din carosabil.

Şanţuri de la marginea şoselei, dar şi care traversează drumul, în care s-au montat conducte şi apoi au fost acoperite cu pământ ce s-a tasat, de aici au plecat toate problemele de pe strada Gheorghe Doja, punctul critic fiind în zona de intrare pe stradă dinspre cartierul Burdujeni. Marea problemă este că gropile nu au fost semnalizate cu indicatoare rutiere şi încadrate, astfel că reprezentanţii Spaces Group Cluj nu au mai fost iertaţi.

Mai întâi luni, un tir încărcat cu fier armat s-a prăbuşit într-un şanţ acoperit cu pământ, aflat la marginea carosabilului, care nu era semnalizat în nici un fel. Pentru lipsa semnalizărilor, oamenii legii de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava au aplicat amendă în cuantum de 1.260 de lei. Miercuri a urmat un alt incident în trafic, în aceeaşi zonă un şofer de autobuz dând peste un autoturism după ce, a susţinut acesta, a încercat să evite o groapă din carosabil. Cum după prima amendă nu s-a constatat o semnalizare şi o încadrare corespunzătoare a zonelor ce nu prezentau siguranţă, Poliţia Rutieră a mai aplicat o a doua sancţiune contravenţională, în cuantum de 1.800 de lei.

Comisarul-şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Suceava, a declarat, ieri, că după aplicarea celor două sancţiuni contravenţionale, s-a observat o îndreptare a situaţiei, zonele periculoase fiind semnalizate şi concomitent oprindu-se accesul prin încadrarea lor.

Totuşi, problemele de pe strada Gheorghe Doja sunt încă departe de a fi rezolvate, o bună porţiune a şoselei fiind plină de şanţuri şi gropi, şi în plus, din cauza lucrărilor, cele două benzi de mers fiind mult îngustate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma care a săpat pe strada Gheorghe Doja, amendată a doua oară în această săptămână.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Firma care a săpat pe strada Gheorghe Doja, amendată a doua oară în această săptămână5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Demisia!! trimis de
(23 oct 2010, 15:20:00
Lungu sa-si dea demisia.. Asa s-ar cuveni intr-o tara civilizata..
2.   Lucrari in batjocura! trimis de
(23 oct 2010, 18:42:45
asteptam sa se intample ceva si in burdujeni sat,strada plevnei(podul de fier) pana la cinema(la primarie)arata de parca a fost bombardata!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei