Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Egger a ajutat sinistraţii din Dorneşti cu 100.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru familii din comuna Dorneşti care au rămas fără locuinţe în urma inundaţiilor din acest an s-au mutat ieri în case noi, construite integral de către compania austriacă Egger. Cele patru familii au primit în mod oficial cheile noilor locuinţe de la conducerea fabricii Egger din Rădăuţi, la eveniment fiind prezenţi şi primarul şi viceprimarul din Dorneşti. Potrivit unui comunicat al companiei austriece, casele au fost construite în baza unui proiect primit de la autorităţile sucevene, fiecare locuinţă având o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Casele au fost predate la cheie, având finisajele incluse, compania Egger suportând toate costurile legate de construcţia lor, evaluate la suma de 72.000 de euro. De precizat că valoarea totală a ajutoarelor acordate de compania Egger sinistraţilor din Dorneşti se ridică la suma de 100.000 de euro.

 

Egger a donat PAL şi parchet pentru refacerea caselor afectate

Pe lângă cele patru case construite, compania din Rădăuţi a distribuit două camioane cu apă minerală în regiunile afectate de inundaţii, a donat primăriei Dorneşti aproximativ 8.000 de metri pătraţi de parchet laminat şi 4.000 de metri pătraţi de PAL brut. De asemenea, 20 de angajaţi ai companiei care locuiesc în Dorneşti şi care au avut locuinţele afectate de inundaţii au primit parchet laminat şi PAL melaminat pentru a-şi înlocui mobila şi podelele distruse de inundaţii. Nu în ultimul rând, compania austriacă a mai donat aproximativ 800 de metri pătraţi de parchet laminat şi 100 de metri pătraţi de PAL melaminat pentru o şcoală din comuna Straja, afectată de inundaţii.

„Egger se consideră parte a comunităţii locale şi acţionează în conformitate. După inundaţiile din iunie, regiunile din apropierea fabricii au fost serios afectate. Nu putem fi indiferenţi, astfel că am decis să ne implicăm şi să ajutăm oamenii în aceste momente dificile. Am distribuit apă minerală, am donat o cantitate importantă din produsele noastre şi am construit patru case în Dorneşti”, a declarat directorul comercial al fabricii Egger din Rădăuţi, Mihai Şandru.

La rândul său, primarul din Dorneşti, Gheorghe Luţa, a mulţumit companiei Egger pentru sprijinul acordat.

„Mulţumesc pentru implicare şi pentru aportul adus cetăţenilor comunei Dorneşti. Construcţia celor patru case, precum şi cantităţile

importante de PAL brut şi parchet au ajutat oamenii să-şi renoveze locuinţele”, a spus primarul din Dorneşti.

De precizat că Egger a oferit sprijin şi victimelor inundaţiilor din anul 2008. Atunci au fost distribuite trei camioane de apă minerală, s-au făcut donaţii de PAL melaminat, iar Crucea Roşie a primit o sumă de 20.000 de euro pentru sinistraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Egger a ajutat sinistraţii din Dorneşti cu 100.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Egger a ajutat sinistraţii din Dorneşti cu 100.000 de euro3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei