Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Singur şi măcinat de boală, şi-a dat foc şi s-a aruncat pe geam

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caz cutremurător de sinucidere în comuna Ostra, unde un bărbat în vârstă de 68 de ani a dat foc apartamentului în care locuia, după ce a fost cuprins de flăcări acesta aruncându-se pe geamul de la etajul I al locuinţei. Vecinii şi cunoscuţii spun că acesta era foarte bolnav în ultima perioadă şi cu o zi înainte se certase foarte tare cu soţia sa.

 

Ieri dimineaţă, puţin după ora 8.00, un apel la numărul de urgenţe 112 ajuns la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava anunţa un incendiu de proporţii la un bloc din Ostra, zeci de oameni terorizaţi părăsindu-şi în grabă apartamentele şi stând cu frica în sân că focul le-ar putea distruge şi casele lor. Totul începuse de la un apartament de la etajul I al respectivului bloc, locuinţă în care stătea Gheorghe Ababei, un localnic în vârstă de 68 de ani.

La faţa locului au ajuns trei maşini de stingere a incendiilor, echipele de intervenţie fiind formate din pompieri de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi lucrători ai Serviciului Voluntar din comună. Pompierii au găsit locuinţa în flăcări, în interior arzând violent obiecte de mobilier, pături şi haine. Proprietarul se aruncase de la geamul dormitorului în gol, în flăcări, iar focul se propagase şi la etajele superioare, unde afectase ferestrele. Din fericire, pompierii au reuşit o stopare la timp a focului, pagubele din afara apartamentului incendiat fiind mici. Din locuinţa sinucigaşului au ars însă majoritatea bunurilor. Având în vedere forţa deosebită a incendiului, este posibil ca acesta să fi folosit un material inflamabil.

Cuprins de flăcări, bărbatul de 68 de ani se aruncase pe fereastră, decedând cu arsuri grave.  

 

Un sfârşit tragic al unui fost miner măcinat de boală

Din informaţiile pe care le-am obţinut în cursul zilei de ieri rezultă că Gheorghe Ababaei era foarte bolnav în ultima perioadă, fiind deseori internat în spital. Lucrase ca miner şi avea probleme mari la plămâni, având insuficienţă respiratorie severă. Din cauza bolii stătea ţintit într-un scaun, era dependent de un aparat şi joi se externase din Spitalul Judeţean Suceava. Tot joi soţia îl anunţase că pleacă la cele patru fiice ale lor, care nu stau în localitate, iar reacţia sa a fost violentă, ameninţând că va da foc la casă şi se va omorî. 

Cu probleme grave de sănătate şi rămas singur, bărbatul pare să se fi decis că nu mai are pentru ce să trăiască, acesta fiind şi pista pe care merg anchetatorii. Concluziile poliţiei nu sunt finale, însă nu există nici un fel de indicii că în acest caz ar putea fi vorba de altceva în afară de o sinucidere.             

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Singur şi măcinat de boală, şi-a dat foc şi s-a aruncat pe geam.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Singur şi măcinat de boală, şi-a dat foc şi s-a aruncat pe geam5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracul om trimis de
(23 oct 2010, 18:23:27
dupa ce a muncit atat in mina...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei