Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onofrei susţine că cei mai îngrijoraţi de căderea Guvernului sunt PSD-iştii suceveni cu funcţii în deconcentrate

Duminică, 24 Octombrie 2010 (16:02:21)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, susţine că cei mai îngrijoraţi de o eventuală cădere a Guvernului după moţiunea de cenzură depusă de opoziţie nu sunt cei de la PD-L, ci PSD-iştii suceveni cu funcţii de conducere în instituţiile deconcentrate din judeţ.

„Nu PD-L sau parlamentarii PD-L sunt îngrijoraţi dacă acest Guvern va cădea sau nu, ci cei din PSDSuceava precum Ovidiu Milici, Ovidiu Donţu, Mirela Adomnicăi, care sunt îngrijoraţi că Guvernul pe care-l reprezintă acum în teritoriu o să cadă. Acesta este maximum de populism şi de ipocrizie pe care-l pot da ei, adică să critici propriul Guvern pe care-l susţii în teritoriu”, a spus Onofrei.

El constată că PSDşi PNL par resemnate faţă de o eventuală trecere a moţiunii de cenzură, arătând că nici social democraţii şi nici liberalii nu au ce să pună în locul actualului Guvern.

„În afară de vorbe electorale nu au propus nimic în schimb, nici un guvern serios şi nici un program serios. Programul economic pe care l-au anunţat PSD-iştii la Congresul lor extraordinar e mai prost decât cel anunţat de Dan Diaconescu care dă bani la toată populaţia, iar guvernul PNL din umbră nu are cum să iasă la lumină după cât de slab este format şi va rămâne acolo în umbră, dacă nu chiar în beznă. După dezinteresul şi resemnarea afişate faţă de o eventuală trecere a moţiunii de cenzură, comportamentul PSDşi PNL se poate traduce în ceva de genul „mă duc la lucru, dă doamne să nu găsesc””, a conchis Onofrei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei susţine că cei mai îngrijoraţi de căderea Guvernului sunt PSD-iştii suceveni cu funcţii în deconcentrate.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei susţine că cei mai îngrijoraţi de căderea Guvernului sunt PSD-iştii suceveni cu funcţii în deconcentrate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei