Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au trecut pe roşu

Poliţiştii de la Fălticeni, prinşi cu mita-n plic după un apel la telverde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre poliţiştii săltaţi joi la amiază de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, a fost arestat ieri pentru o perioadă de nouă zile. Subinspectorul Florin Muscă, din cadrul Biroului Rural al Poliţiei Fălticeni, este acuzat că a cerut mită 1.000 de euro, banii oferiţi de un bărbat din Râşca fiind găsiţi într-un plic ascuns în biroul ofiţerului. Potrivit reprezentanţilor DNA Suceava, flagrantul s-a produs în jurul orelor 11.00-11.30.

„Pentru a nu se sesiza din oficiu şi a nu efectua cercetări cu privire la comiterea unei infracţiuni privitoare la viaţa sexuală (n.a. – un dosar de viol aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava) a pretins suma de 1.000 de euro de la Aioanei Alexandru”, se arată în comunicatul DNA Suceava.

În prealabil, înainte de a fi prins cu mita-n plic în birou, Muscă l-a audiat de mai multe ori pe Alexandru Aioanei şi i-a spus că nu va începe urmărirea penală împotriva sa doar dacă îi va oferi o anumită sumă de bani. Ştiind că nu a avut nici o legătură sexuală cu femeia care a depus reclamaţia de viol, Aioanei a apelat serviciul telverde al Direcţiei Generale Anticorupţie, iar de aici şi până la organizarea flagrantului nu a mai fost decât un singur pas.

Reţinut joi la prânz şi audiat la sediul DNA Suceava până târziu în noapte, subinspectorul Florin Muscă a fost dus ieri la Curtea de Apel Suceava, iar judecătorii de aici l-au arestat pentru o perioadă de nouă zile.

 

Colegul lui Muscă a închis ochii

Celălalt poliţist reţinut joi, inspectorul de poliţie Florin Vîntu, era coleg de birou cu Muscă. Împotriva sa, procurorii DNA Suceava au dispus obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Vîntu este cercetat pentru complicitatea la luare de mită. „Prin activităţile desfăşurate la data de 21 octombrie 2010 l-a ajutat pe învinuitul Muscă Florin să intre în posesia sumei de 1.000 de euro pretinsă de la denunţătorul Aioanei Alexandru”, este concluzia procurorilor DNA Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii de la Fălticeni, prinşi cu mita-n plic după un apel la telverde.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Poliţiştii de la Fălticeni, prinşi cu mita-n plic după un apel la telverde5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TELVERDE-VRAJEALA trimis de
(23 oct 2010, 23:21:44
precis baietii astia doi au deranjat citeva minti luminate portocalii....si imediat s-a facut cheitza....din ce vreti sa traiasca fratilor,din salarii mizere?nu va ginditi ca daca nu mai reusiti sa pacaliti diaspora sau sa purtati tiganii cu buzurile la vot,cei care vor veni va vor vina ca pe sobolani?hai ca deja spun prea multe si mi-e frica... securitatea e cu urechile ciulite.
2.   Intra in retzea trimis de
(24 oct 2010, 20:50:36
vrei sa vinzi ceva ? sau, sa cumperi ? baga-te pe internethappy intra in retzea ! pe ☭ !!

3.   Pacat!!!! trimis de
(25 oct 2010, 13:07:55
Cei mici platesc intotdeauna!O persoana care a invatat extrem de mult!Pacat!Sper ca cel ce i_a facut_o, ca e multumit ...Jigodia,nu s_a gandit ca acest om are de hranit un suflet mic acasa!Dumnezeu vede!
4.   ! trimis de
(25 oct 2010, 13:17:37
VOI ,CEI DE LA MONITORUL,NU MAI FITI ATAT DE PERFIZI,SI PUTIN RESPECT FATA DE OAMENII CARE CHIAR MUNCESC,NU NUMAI DE SEFII DIN SCAUNE,STITI VOI DESPRE CE GEN DE OAMENI!!Cand preluati o informatie,da-ti_o ca atare,nu o umflati pentru senzational!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei