Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ingeniozitate

Produse etnobotanice interzise, vândute într-un magazin de pompe funebre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei indivizi reţinuţi joi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, sub acuzaţia că vindeau produse etnobotanice interzise, au fost arestaţi preventiv în cursul zilei de ieri, de Tribunalul Suceava.

Cristina Boschi (42 de ani) şi Ionuţ Marius Ciubotariu (23 de ani), ambii din municipiul Fălticeni, precum şi Mariana Florentina Dumitrescu (51 de ani) din municipiul Rădăuţi, au fost arestaţi preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de: punerea în vânzare, vânzarea şi deţinerea de droguri de risc şi mare risc.

 

La ofertă. Cruci, sicrie, coroane... droguri

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Cristina Boschi era cea care îi aproviziona pe ceilalţi doi indivizi cu produse etnobotanice.

Ionuţ Marius Ciubotariu a fost prins pe data de 10 octombrie a.c., la Rădăuţi, în timp ce încerca să vândă pliculeţe cu produse etnobotanice interzise de lege.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că a fost racolat în afacere de către Cristina Boschi, care i-a cerut să vândă în magazinul ei de pompe funebre din Fălticeni produse etnobotanice, pentru acest lucru primind un procent de 15% din vânzări.

Ulterior, a mai spus tânărul, în datele de 8, 9 şi 10 octombrie, aceeaşi Cristina Boschi i-a cerut să se ducă în municipiul Rădăuţi şi i-a dat adresa exactă a unui bloc de pe strada Gheorghe Lazăr, apartamentul nr. 12.

Apartamentul cu pricina aparţine celeilalte femei arestate în acest dosar, Mariana Florentina Dumitrescu, care, susţin anchetatorii, era distribuitoarea pe Rădăuţi de produse etnobotanice, marfa fiind primită de la aceeaşi Cristina Boschi.

Cum Mariana Florentina Dumitrescu a lipsit de la domiciliu în zilele mai sus amintite, Boschi s-a gândit să nu piardă clienţii şi l-a trimis pe Ciubotariu să abordeze persoanele care sună  la uşa apartamentului nr. 12 şi să le vândă etnobotanice.

Pentru a-şi duce la bun sfârşit misiunea, Boschi i-a dat lui Ciubotariu şi o maşină, marca Ford Fiesta.

 

Peste 200 de plicuri cu etnobotanice, găsite la percheziţii 

În cursul zilei de joi, ofiţeri antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei organizate, sub coordonarea unui procuror DIICOT, sprijiniţi de cadre ale Jandarmeriei, au făcut trei percheziţii la domiciliul suspecţilor, ocazie cu care au fost identificate 208 plicuri cu produse etnobotanice, precum şi diferite sume de bani provenite din valorificarea acestor produse.

Multe din produsele etnobotanice conţineau substanţe interzise de lege, din categoria drogurilor de risc şi de mare risc.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor”, se arată în comunicatul remis, ieri după-amiază, de IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produse etnobotanice interzise, vândute într-un magazin de pompe funebre.
 Vizualizări articol: 2297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Produse etnobotanice interzise, vândute într-un magazin de pompe funebre4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pedepse trimis de
(25 oct 2010, 11:15:35
Cred ca pedepsele pentru acete fapte sunt inca prea mici, ar trebui dublate. Niste ordinari lacomi de bani nenorocesc tineri car nu stiu ce-i asteapta apeland la droguri.
Eu i-as droga puternic pana la dezumanizare si apoi i-as lasa in sevraj sa vada cum este.
dar pana atunci la inchisoare, desi cheltuielile cu intrtinerea lorin puscarie o suportam tot noi, sa li se confiste bunurile dobandite prin nenorocirea unor copii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei