Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2010 - Anul XV, nr. 171 (4462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transport public

Traseele TPL, modificate din nou ca urmare a lucrărilor ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de montare a unei noi conducte de apă rece pe strada Calea Unirii, în zona sensului giratoriu Burdujeni, au dat peste cap transportul public local din municipiul Suceava, mai multe trasee fiind modificate şi o serie de staţii de aşteptare fiind desfiinţate temporar.

După ce luni autobuzele TPL au circulat după cum le-au impus modificările din teren, de exemplu, cele de pe linia 2 ajungând să circule pe la Torino şi pe la Cinema Burdujeni, miercuri au fost adoptate alte trasee, modificate începând de ieri.

Astfel, autobuzele de pe liniile 2 şi 3 au revenit parţial la vechiul traseu, la venirea dinspre oraş virând la stânga în sensul giratoriu, înspre staţia Moldova şi apoi spre Gara Burdujeni. În schimb, la plecarea de la Gară înspre Centru nu mai ajung deloc prin staţiile Moldova şi Orizont, circulând pe strada Mircea Damaschin, înspre staţia IRIC.

O importantă modificare de traseu s-a făcut şi în cazul liniei 4, care, după traseul refăcut iniţial, nu mai acoperea o bună parte din cartierul Burdujeni, în zona Pieţei şi a staţiei Torino, la pornirea de la Cinema înspre Centru. De ieri, autobuzele 4 au revenit pe acea rută, singura modificare rămasă valabilă fiind cea de ocolire a staţiei Orizont, pe sensul de mers înspre oraş, autobuzele făcând o buclă pe Calea Burdujeni – Gheorghe Doja – Mircea Damaschin, pentru a ajunge în staţia IRIC.

Tot de ieri, odată cu finalizarea lucrărilor ISPA de pe  o porţiune a străzii Traian Vuia, a fost redeschisă circulaţia pentru autobuzele TPL de pe linia 5, care, timp de câteva săptămâni, au fost deviate pe un alt traseu, pe strada Cernăuţi, pe traseul Iţcani – Centru. Drept urmare, vor fi din nou deservite staţiile Mopan – TPL, Sticlă şi cea de la Clubul Şcolar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traseele TPL, modificate din nou ca urmare a lucrărilor ISPA.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Traseele TPL, modificate din nou ca urmare a lucrărilor ISPA1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei