Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2010 - Anul XV, nr. 171 (4462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie procurori

Încă un tânăr băgat în arestul Poliţiei, în scandalul de la PTF Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Al cincilea individ implicat în scandalul de la începutul lunii din Punctul de Trecere a Frontierei Siret, în urma căruia mai mulţi poliţişti au fost ameninţaţi, înjuraţi şi cât pe ce să fie călcaţi cu maşina, a fost băgat, ieri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Vasilică Șuleap (24 de ani), din Siret, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, anchetatorii urmând să decidă în cursul zilei de astăzi dacă cer arestarea preventivă a tânărului.

Din informaţiile noastre, Şuleap nu a fost săltat, la începutul acestei săptămâni, odată cu ceilalţi patru tineri protagonişti ai scandalul monstru din vama de la Siret, pentru că se afla în concediu, pe litoral.

Întors acasă, tânărul a fost audiat de procurori şi băgat la răcoare, cel puţin pentru o noapte.

Vasilică Șuleap a ajuns în arestul poliţiei, alături de Ciprian Bobu (25 de ani) şi Dumitru Hnatiuc (21 de ani).

Ceilalţi doi tineri acuzaţi în această poveste, Florin Sauciuc (20 de ani) și Romeo Lang (27 de ani), au petrecut doar o noapte în beciurile IPJ Suceava (19/20 iulie a.c.), a doua zi primind interdicţie de a părăsi localitatea.

Bobu şi Hnatiuc, însă, au aflat de la judecători că rămân după gratii, întorcându-se în celulele din care fuseseră eliberaţi cu câteva luni în urmă, după ce au fost arestaţi iniţial la sfârşitul lunii ianuarie a.c..

Cei doi, alături de Florin Sauciuc, au fost trimişi în judecată sub acuzaţia că au făcut parte dintr-o grupare formată din 12 indivizi care au falsificat şi pus în circulaţie 80.000 de grivne (bancnote de 50 şi 100) sau au spart de mai multe ori depozitele clandestine ale unor contrabandişti de ţigări, furându-le marfa.

 

Au ultragiat şapte poliţişti

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cei cinci sireteni sunt acuzaţi că în dimineaţa zilei de 6 iulie a.c. au agresat mai multe persoane din afara judeţului, în parcarea de la intrarea în PTF Siret, însă au continuat scandalul şi în incinta punctului, unde victimele au încercat să scape de agresori.

Deşi nu mai puţin de şapte oameni ai legii au intervenit să-i liniştească pe scandalagii din Siret, aceştia – se arată într-un comunicat al IPJ Suceava – „au proferat injurii şi ameninţări la adresa a şase lucrători ai poliţiei de frontieră şi a unui agent din cadrul Poliţiei oraşului Siret”, şi au vrut să plece de la faţa locului, încercând forţarea cu un autoturism a blocajul creat de autospecialele organelor de poliţie.

„S-a pus în pericol viaţa şi integritatea corporală a poliţiştilor, ceea ce a determinat folosirea de către aceştia a pistoalelor din dotare, respectiv scoaterea din tocuri şi somarea agresorilor”, explică Biroul de Presă al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un tânăr băgat în arestul Poliţiei, în scandalul de la PTF Siret.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Încă un tânăr băgat în arestul Poliţiei, în scandalul de la PTF Siret3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei