Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2010 - Anul XV, nr. 171 (4462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În zona Rădăuţi

Şase dosare penale după un control rutier privind maşinile „stranierilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic a poliţiştilor de la „Circulaţie”, desfăşurată miercuri seară în zona Rădăuţi, a dus la întocmirea a şase dosare penale pe numele unor şoferi cu maşini înmatriculate în străinătate, dar care nu aveau drept de circulaţie în România. Acţiunea s-a desfăşurat între orele 17.00 şi 23.00, fiind verificaţi zeci de şoferi cu maşini cu numere străine.  

În patru situaţii, poliţiştii au descoperit că maşinile înmatriculate în străinătate nu aveau drept de circulaţie în ţară, lipsindu-le asigurarea obligatorie, în timp ce în altul şoferul avea permis de conducere provizoriu, însă fără drept de circulaţie în România.

Acest ultim caz (în care poliţiştii au fost nevoiţi să facă inclusiv uz de armă pentru a opri şoferul) s-a finalizat şi cu un al doilea dosar penal, întocmit pe numele proprietarului maşinii, pentru că a încredinţat autoturismul unui şofer fără permis.

Dintre conducătorii auto cu dosar penal, poliţia prezintă exemplul lui Petru G., de 49 de ani, din comuna Straja, tras pe dreapta în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Anglia pe DJ 209G, în satul Falcău, comuna Brodina. Acesta nu avea RCA, astfel că i s-a întocmit dosar penal, plăcuţele de înmatriculare ale maşinii au fost retrase, la fel şi certificatul de înmatriculare.

În afara acestor şase dosare penale, poliţiştii au mai aplicat un număr de 25 de amenzi, în valoare de 7.160 de lei, fiind depistat inclusiv un şofer băut, cu o concentraţie de alcool sub cea care atrage răspunderea penală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase dosare penale după un control rutier privind maşinile „stranierilor”.
 Vizualizări articol: 2641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şase dosare penale după un control rutier privind maşinile „stranierilor”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inganfarea sau ce? trimis de
(24 iul 2010, 02:47:00
Vad ca e greu pentru unii sa se mai civilizeze! Tot atat o trageti cu 'stranierilor', capsunari, etc. Numai in 'parabole stiti voi prea desteptilor si invidiosilor sa va exprimati. Si pe voi cum ar trebui sa va numesc?; Tarani necivilizati?; sau cum...?! Mai rau e cand necultivati de astia mai lucreaza si la ziar. Da ce naiba, nu stii sa te exprimi civilizat, ca eu orice alt ziar citesc, nu am mai intalnit exprimari de astea la misto!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei