Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2010 - Anul XV, nr. 118 (4409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rechizitoriu

Daţi pe mâna judecătorilor, după ce-au blocat strada şi au omorât în bătaie un tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi fraţi din comuna Cornu Luncii, care, la începutul lunii trecute, au bătut cu sălbăticie un tânăr din Mălini, după un incident petrecut la discotecă, acesta din urmă decedând ca urmare a multiplelor leziuni suferite.

Toată povestea s-a petrecut în seara zilei de 9 aprilie a.c., atunci când, la discoteca organizată pe raza satului Păiseni, unul dintre cei doi fraţi, Constantin Moroşan (21 de ani), a avut un conflict spontan cu victima Vasile Isăilă (25 de ani).

Fără nici un motiv anume, susţin anchetatorii, Isăilă l-a lovit cu o sticlă în cap pe Moroşan, acesta din urmă prăbuşindu-se la pământ şi sângerând abundent.

Dornic de răzbunare, în loc să se ducă la poliţie să sesizeze incidentul, Constantin Moroşan l-a contactat pe fratele său, Vasile Moroşan (31 de ani), spunându-i ce s-a întâmplat şi cerându-i să vină la faţa locului.

Vasile Moroşan a rugat un prieten să-l ducă până la discoteca din Păiseni şi, aproape de destinaţie, l-a văzut pe fratele său, Constantin, şi a observat că din sensul opus vin două autoturisme. Bănuind că într-una dintre cele două maşini se află agresorul fratelui său, Vasile Moroşan i-a cerut prietenului său care se afla la volan să oprească perpendicular cu mijlocul drumului.

Din cele două maşini au coborât mai mulţi tineri, printre care şi Vasile Isăilă, acesta fiind recunoscut imediat de către Constantin Moroşan, cel care fusese lovit cu sticla în cap la discotecă.

Vasile Moroşan a sărit la Isăilă şi a început să-l lovească peste braţe cu un levier auto, fiind secondat de fratele său, Constantin, care l-a lovit şi el cu pumnii şi picioarele.

Ceilalţi tineri au sărit şi au reuşit să-i oprească pentru scurtă vreme pe agresori, timp în care Vasile Isăilă a reuşit să fugă 15-20 de metri spre un pârâu din apropiere.

A fost ajuns din urmă, însă, de Constantin Moroşan, care a continuat să-l lovească cu pumnii şi picioarele, lovindu-l şi cu genunchii în cap.

Nu s-a oprit decât în momentul în care Isăilă nu mai mişca aproape deloc. Deşi la faţa locului a fost chemată o ambulanţă, pentru tânărul din Mălini nu s-a mai putut face nimic.

 

Un frate după gratii, celălalt liber

Medicii legişti au stabilit că leziunile care au dus la decesul victimei au fost cele de la cap, moartea survenind ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral cu hemoragie subrahnoidiană difuză şi edem cerebral masiv.

 Cei doi fraţi au fost reţinuţi în ziua următoare, Constantin Moroşan pentru omor calificat, iar fratele său, pentru loviri sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri.

Pentru aceleaşi infracţiuni au şi fost daţi, ieri,  pe mâna judecătorilor Tribunalului Suceava.

Vasile Moroşan va fi judecat în stare de libertate, iar Constantin va ajunge în boxa acuzaţilor de la Tribunal direct din arestul poliţiei, unde a fost încarcerat imediat după comiterea faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daţi pe mâna judecătorilor, după ce-au blocat strada şi au omorât în bătaie un tânăr.
 Vizualizări articol: 1989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Daţi pe mâna judecătorilor, după ce-au blocat strada şi au omorât în bătaie un tânăr3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei