Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2010 - Anul XV, nr. 118 (4409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Negocieri la final

Bugetul alocat Serviciului Judeţean de Ambulanţă, asemănător cu cel din anul trecut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce a refuzat să semneze contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, pe motiv că suma lunară alocată este prea mică şi a solicitat ca negocierile pe marginea bugetului să fie mediate de responsabilii de la Bucureşti, conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă a semnat ieri documentul.

„Am fost la CNAS şi le-am explicat situaţia, au fost foarte receptivi şi cred că în condiţiile în care vor fi fonduri se vor deschide linii de credit şi vor încerca să influenţeze pozitiv bugetul”, a declarat directorul unităţii, doctorul Daniel Martiniuc, adăugând că speră să poată plăti retroactiv sporurile la salariu reţinute oamenilor, la care se adaugă plata impozitelor restante, precum şi datoriile către furnizori.

 

Un contract în valoare de 12.597.000 lei

Potrivit CAS Suceava, valoarea contractului pentru acest an semnat ieri cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă este de 12.597.000 lei, cu o medie lunară de finanţare de 1.320.476,20 lei, pentru perioada mai-octombrie 2010, urmând ca sumele necesare pentru ultimele două luni ale anului să fie completate prin rectificări bugetare.

Conform datelor transmise de această instituţie, tarifele acordate au fost următoarele: pentru solicitări cod roşu – cu ambulanţe de urgenţă C2 – 470 lei pe solicitare, cu ambulanţe B1 – 465 lei pe solicitare, cu ambulanţe B2 – 382 lei pe solicitare. Pentru solicitări cod galben, pentru toate tipurile de ambulanţă, s-a acordat tariful de 382 lei pe solicitare. De asemenea, s-au contractat şi servicii de transport, în valoare de 297.715 lei, lunar, iar pentru fiecare tip de solicitare cod roşu/galben, CAS Suceava decontează separat şi tariful pe kilometru prevăzut în Norme, de 1,85/1,80 lei/km.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă este ultimul furnizor de servicii medicale care a încheiat contractul pe 2010, tergiversările fiind motivate printr-un buget  insuficient. Conform contractului încheiat ieri, SJA are un fond lunar asemănător cu cel din anul precedent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul alocat Serviciului Judeţean de Ambulanţă, asemănător cu cel din anul trecut.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugetul alocat Serviciului Judeţean de Ambulanţă, asemănător cu cel din anul trecut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei