Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2010 - Anul XV, nr. 118 (4409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ripostă

PSD pregăteşte lista abuzurilor PD-L asupra oamenilor săi

Duminică, 23 Mai 2010 (13:52:25)

Controale abuzive, tentative de a suspenda din funcţie primari, viceprimari şi consilieri locali ai PSD, presiuni asupra membrilor PSD din instituţii deconcentrate ale statului, exercitate de administraţia PD-L, toate acestea vor fi trecute pe o listă pe care PSD Suceava o pregăteşte săptămâna viitoare. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că toate cazurile de membri PSD „intimidaţi şi şicanaţi” de actuala putere PD-L vor fi făcute publice, „pentru ca românii să ştie adevărul, să ştie cum conduc ţara Traian Băsescu şi Emil Boc”. Nechifor a arătat că partidul său este alături atât de colegii de partid care sunt supuşi la presiuni, de către putere, cât şi de toţi românii care au de suferit de pe urma crizei economice şi a măsurilor dure anunţate de guvern. În ceea ce-l priveşte, pentru a da un semnal că are convingerea că România poate ieşi din criză prin forţe proprii, Cătălin Nechifor a anunţat că de acum înainte el şi familia sa vor consuma cu precădere produse româneşti pentru a încuraja producţia internă. „Acest model poate fi replicat şi de alţii”, a spus deputatul sucevean. În absenţa unor măsuri mai puţin dureroase social pentru ieşirea din criză, Nechifor a anunţat organizarea unui miting de protest la Suceava, miting a cărui dată va fi stabilită în cursul zilei de luni, la întrunirea Comitetului Executiv lărgit al PSD. Tot luni va fi fixată şi data la care va avea loc Consiliul Judeţean al PSD, for în cadrul căruia vor fi ocupate celelalte funcţii de conducere de la nivelul partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD pregăteşte lista abuzurilor PD-L asupra oamenilor săi.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PSD pregăteşte lista abuzurilor PD-L asupra oamenilor săi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei