Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Premii ilegale de peste 130 de milioane de lei, luate de conducerea unei asociaţii de proprietari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele şi administratorul unei asociaţii de proprietari din zona centrală a Sucevei au fost atât de mulţumiţi de munca lor, încât s-au premiat singuri cu peste 130 de milioane de lei din banii locatarilor, numai în ultimii doi ani.

Iniţiativa lor nu ar fi fost condamnabilă dacă acest lucru se petrecea cu voia celor pe care ei îi reprezintă în relaţiile cu societăţile furnizoare de utilităţi.

“Din verificările de până acum a rezultat că numai în perioada 2007 – 2009 preşedintele şi administratorul asociaţiei 24 au încasat premii de 130 de milioane lei vechi, deşi acest lucru nu a fost aprobat de către locatari, în Adunarea Generală. Sumele încasate ilegal le vor fi imputate şi, în plus, vor fi şi amendaţi”, a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi.

Amenda maximă prevăzută pentru astfel de situaţii este de 30 de milioane de lei vechi.

Premiile băneşti cu care s-au recompensat cei din conducerea asociaţiei 24, care administrează aproximativ 800 de apartamente, vor fi făcute cunoscute locatarilor într-o Adunare Generală, convocată pentru a patra oară anul acesta, în vederea alegerii noii conduceri a asociaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii ilegale de peste 130 de milioane de lei, luate de conducerea unei asociaţii de proprietari.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Premii ilegale de peste 130 de milioane de lei, luate de conducerea unei asociaţii de proprietari3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 7 mai 2010, 16:39:28
Aceste capuse trebuie sa dipara cat mai repede.Oare nu putem platii utilitatile direct la furnizori?
2.   Capuse si delasarea proprietarilor trimis de
( 7 mai 2010, 22:49:10
singura varianta sa scapam de hotiile celor din asociatiile de proprietari e varianta platilor direct la furnizori. In Radauti se poate, iar mai mult de jumatate din Botosani face asta de cativa ani. de ce sa le platim salarii acestor oameni? la convocarea adunarii generale participa maxim 20 de oameni, neamuri si prieteni ai conducerii, care stabilesc ce vor ei. Exemplu in zona unde locuiesc: administratorul are salar de 1800 lei, iar presedintele, care ii ieste sot, ia vreo 700. DOMNULE VICEPRIMAR, NU EXISTA NICI O INCOMPATIBILITATE LEGALA IN SITUATIA IN CARE ADMINISTRATORUL SI PRESEDINTELE SUNT SOT SI SOTIE? ADICA VI SE PARE NORMAL CA SOTUL SA APROBE TOT CE FACE SOTIA? CHIAR E NEVOIE DE SESIZARI DIN PARTEA PROPRIETARILOR PENTRU A SE FACE CONTROALE LA SANGE LA ASOCIATII? VA APRECIEZ PENTRU INITIATIVELE DUMNEAVOASTRA DE A PUNE LA PUNCT CAPUSELE DIN CADRUL ASOCIATIILOR SI IMI EXPRIM INCREDEREA CA VETI CONTINUA. DE CE NU SE POATE IMPUNE PRIN HOTARARE A C.L. CARE POT FI SALARIILE MAXIME?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei