Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flagrant

A cerut şpagă 150 de euro, pentru a-i facilita obţinerea permisului de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un instructor auto din municipiul Suceava a fost prins, ieri, în flagrant, după ce a primit de la unul dintre cursanţii săi suma de 150 de euro, bani cu care, chipurile, ar fi trebuit să obţină permisul de conducere.

Flagrantul a avut loc ieri dimineaţă şi a fost organizat de ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Suceava, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cel care a demascat întreaga poveste este chiar cursantul care făcea şcoala de şoferi şi urma să susţină examen pentru obţinerea permisului auto.

Acesta le-a spus ofiţerilor DGA Suceava că instructorul său, Vasile Păduraru, în vârstă de 44 de ani, i-a cerut suma de 150 de euro, spunându-i că va facilita astfel promovarea probei practice a examenului.

„În momentul realizării flagrantului, asupra instructorului auto s-a găsit suma de 150 de euro, iar în baza cercetărilor s-a stabilit că această sumă a fost primită de la denunţător”, se arată într-un comunicat remis, ieri după-amiază, de DGA Suceava.

Instructorul auto a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, iar după audieri, procurorul de caz a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Anchetatorii verifică dacă mai sunt şi alţi cursanţi ai şcolii respective de şoferi care au fost păcăliţi cu taxa pentru poliţistul examinator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A cerut şpagă 150 de euro, pentru a-i facilita obţinerea permisului de conducere.
 Vizualizări articol: 4352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 18 voturi
A cerut şpagă 150 de euro, pentru a-i facilita obţinerea permisului de conducere4.2518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Normal!!! trimis de
( 7 mai 2010, 11:05:51
oricum mergea o parte la POLITISTII nostri cinstiti!!!
daca nu le dai nu te trec.e SIMPLU pentru jigodiile astea!!!!!!
2.   "bani cu care, chipurile"?!?!? trimis de
( 7 mai 2010, 14:50:48
"bani cu care, CHIPURILE, ar fi trebuit sa obtina permisul de conducere"... Bai baiatule da-ti doua palme inainte sa intri in redactie poate iti revii. Tu vrei sa insinuezi ca banii aia erau retinuti in totalitate de catre instructor si nu ajungeau la politisti?!? Procurorii au tinut partea politistilor la faza asta. Ei trebuiau sa-l prinda pe instructor in timp ce dadea spaga politistului. Au preferat sa protejeze politistul si sa-l ia doar pe instructor.
3.   !!! trimis de
( 7 mai 2010, 17:10:38
Asa este, aveti dreptate,trebuiamers mai departe si prins si politistii
4.   Cum? trimis de
( 7 mai 2010, 19:49:12
Sa le faca flagrant militienilor? Da parca ieri si alaltaieri erau cei care aplicau legea cu nepartinire cand l-au oprit pe buhaiu ala fara acte. Acuma sunt corupti si de ca.cat? Refuz sa mai comentez pe site-ul asta 1. fiindca informatiile sunt eronate si partinitoare. 2. multi de aici habar nu au pe ce lume traiesc, fiind in stare sa se contrazica si cand comanda o shaorma de la kiosk-ul din colt.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei