Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcomie

Delapidare de 100 de milioane de lei vechi la o asociaţie de 36 de apartamente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină la una dintre cele mai mici asociaţii de proprietari din Suceava a scos la iveală o delapidare de proporţii.

Asociaţia Oituz H10 are numai 36 de apartamente, fiind constituită doar pe o singură scară de bloc, dar din banii achitaţi de locatari în perioada 2007 – 2010, pentru plata utilităţilor, au dispărut aproape 110 milioane de lei vechi.

În urma verificărilor, s-a constatat că banii au ajuns la administratorul asociaţiei, Gabriela Lungu, care, după depistarea lipsei banilor, a început să-i returneze.

“În primul rând i-am retras Gabrielei Lungu atestatul de administrator, nu va mai putea practica deloc această meserie în Suceava, dar a fost sesizată şi Poliţia, care a demarat propria anchetă. Fostul administrator a achitat deja o tranşă de 70 de milioane lei vechi şi mai are de dat încă 40 de milioane lei vechi”, a precizat viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi care va convoca o Adunare Generală la această asociaţie, pentru a-i informa pe locatari de cele petrecute, aceştia urmând să îşi aleagă un nou administrator, din lista celor autorizaţi de municipalitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delapidare de 100 de milioane de lei vechi la o asociaţie de 36 de apartamente.
 Vizualizări articol: 2021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Delapidare de 100 de milioane de lei vechi la o asociaţie de 36 de apartamente5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 7 mai 2010, 16:40:03
Aceste capuse trebuie sa dipara cat mai repede.Oare nu putem platii utilitatile direct la furnizori?
2.   Capuse si delasarea proprietarilor trimis de
( 7 mai 2010, 22:52:27
singura varianta sa scapam de hotiile celor din asociatiile de proprietari e varianta platilor direct la furnizori. In Radauti se poate, iar mai mult de jumatate din Botosani face asta de cativa ani. de ce sa le platim salarii acestor oameni? la convocarea adunarii generale participa maxim 20 de oameni, neamuri si prieteni ai conducerii, care stabilesc ce vor ei. Exemplu in zona unde locuiesc: administratorul are salar de 1800 lei, iar presedintele, care ii ieste sot, ia vreo 700. DOMNULE VICEPRIMAR, NU EXISTA NICI O INCOMPATIBILITATE LEGALA IN SITUATIA IN CARE ADMINISTRATORUL SI PRESEDINTELE SUNT SOT SI SOTIE? ADICA VI SE PARE NORMAL CA SOTUL SA APROBE TOT CE FACE SOTIA? CHIAR E NEVOIE DE SESIZARI DIN PARTEA PROPRIETARILOR PENTRU A SE FACE CONTROALE LA SANGE LA ASOCIATII? VA APRECIEZ PENTRU INITIATIVELE DUMNEAVOASTRA DE A PUNE LA PUNCT CAPUSELE DIN CADRUL ASOCIATIILOR SI IMI EXPRIM INCREDEREA CA VETI CONTINUA. DE CE NU SE POATE IMPUNE PRIN HOTARARE A C.L. CARE POT FI SALARIILE MAXIME?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei