Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Piedici

Blocaje de circulaţie în Suceava, din cauza marcajelor rutiere făcute în timpul zilei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circulaţia rutieră pe principalele artere ale Sucevei a fost “strangulată” ieri în mai multe zone, din cauza lucrărilor de marcaje rutiere, dar şi a asfaltărilor făcute la ore de vârf.

Cei care au avut ghinionul de a se nimeri în trafic tocmai când pe străzi precum Universităţii se marcau trecerile de pietoni au avut de aşteptat câteva zeci de minute pentru ca vopseaua să se usuce pe banda blocată circulaţiei cu semne de avertizare conice.

Prezenţa echipelor care se ocupau de marcaje rutiere în stradă, la ore de vârf pentru traficul din Suceava, a dat şi mai mult peste cap circulaţia rutieră într-un oraş sufocat de o mulţime de lucrări ISPA, cu multe străzi închise total sau parţial. La îngreunarea circulaţiei şi-au adus aportul şi echipele care se ocupau de plombarea gropilor apărute în asfalt.

 

Marcajele rutiere vor fi făcute pe timpul nopţii

Reprezentanţii firmei Loial, cea care se ocupă de realizarea marcajelor rutiere în municipiul Suceava, spun că până acum temperaturile scăzute din timpul nopţii i-au obligat să lucreze doar în timpul zilei.

“Temperaturile din timpul nopţii s-au apropiat chiar şi de 0 grade Celsius. Nu putem oferi nici o garanţie a lucrărilor în aceste condiţii, mai ales că nici vopseaua nu se poate usca rapid la asemenea temperaturi. Ziua, când e cald şi soare, tot avem nevoie de minim 20 de minute pentru a se usca, noaptea nu ne-ar ajunge nici măcar şapte ore. În funcţie de temperaturile care se înregistrează zilele acestea vom solicita municipalităţii aprobare pentru a marca pe timp de noapte. E mai uşor şi pentru noi şi pentru şoferii din Suceava”, a declarat Cristi Iacob, şeful departamentului de siguranţa circulaţiei, din cadrul firmei Loial.

Anul trecut marcajele rutiere din Suceava au fost făcute aproape în întregime doar pe timp de noapte, numai că aceste lucrări au început atunci după 15 mai, iar vremea nu a fost atât de instabilă precum anul acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blocaje de circulaţie în Suceava, din cauza marcajelor rutiere făcute în timpul zilei.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Blocaje de circulaţie în Suceava, din cauza marcajelor rutiere făcute în timpul zilei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marcaje rutiere trimis de
( 7 mai 2010, 13:30:15
Marcajele rutiere nu cred ca reprezinta nici 10% din lucrarile care se executa in Suceava. Lucrarile ISPA sunt cele care stranguleaza traficul in Suceava. Intradevar de astazi se va lucra pe timp de noapte dar nu cred ca ziua se va observa o imbunatatire substantiala a traficului in saptamana care urmeaza. Plombarile si ISPA sunt cele care omoara traficul In Suceava. Chiar sunt curios daca luni va observa cineva o imbunatatire a traficului rutier in Suceava?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei