Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătăi la ordinea zilei

Trei romi la spital, după un nou episod din războiul de la Mironu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei romi din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, au ajuns la spital luni noapte după o încăierare cu bâte şi topoare în care au fost implicate în jur de zece persoane. Nu este decât un nou scandal de proporţii între romii din acest sat, devenit un adevărat câmp de bătaie.

Totul a plecat de la un scandal izbucnit între localnicii Victor Moldovan şi Florin Plaiu, care, pornind de la neînţelegeri mai vechi, au ajuns să se bată în stradă. S-au retras apoi la casele lor, însă Moldovan doar pentru a aduce întăriri. Alături de alţi patru bărbaţi din familie s-a dus la domiciliul celui cu care avuse altercaţia în stradă, de aici izbucnind o încăierare în care au fost implicaţi mai mulţi indivizi, poliţia identificând deocamdată nouă.

Poliţia a fost sesizată despre scandal în jurul orei 21.20, şi, pentru că satul risca să se transforme într-un adevărat câmp de bătaie, zeci de oameni ai legii au fost mobilizaţi la faţa locului.

„Având în vedere că în scandal au fost implicate mai multe persoane, majoritatea dintre acestea fiind cunoscute cu un comportament violent, a fost necesară intervenţia unei grupe din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă al IPJ Suceava şi a poliţiştilor din cadrul Posturilor comunale Valea Moldovei, Păltinoasa şi Capu Câmpului pentru restabilirea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice”, a precizat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„Mascaţii” poliţiei au rămas toată noaptea în zonă, pentru a preîntâmpina izbucnirea unor noi confruntări sângeroase.

Cei trei indivizi ajunşi la spital au fost diagnosticaţi cu plăgi tăiate şi traumatisme cranio-cerebrale, fără ca leziunile vreunuia să fie foarte grave.

În încăierarea izbucnită luni seară au fost identificaţi membri din patru familii din Mironu, deja binecunoscute poliţiştilor: Moldovan, Troia, Plaiu şi Ţucă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei romi la spital, după un nou episod din războiul de la Mironu.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Trei romi la spital, după un nou episod din războiul de la Mironu4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei