Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ora exactă

Acele ceasului din sensul giratoriu Burdujeni au devenit “invizibile”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acele ceasului de 11.000 de euro din sensul giratoriu Burdujeni au devenit “invizibile”, cei care se orientau după el atunci când mergeau dimineaţa la serviciu sau atunci când aşteptau o cursă în staţiile de la Orizont putându-se folosi de acel ceas doar pentru a ghici cât e ora în funcţie de cum e orientată umbra sa în raport cu soarele.

Misterul acelor de ceas dispărute i-a intrigat pe mai mulţi suceveni, care, la şedinţa cu asociaţiile de proprietari, l-au şi întrebat ieri pe primarul Ion Lungu dacă acestea au fost furate.

“Nu, nu au fost furate, ci au fost ridicate de firma din Oradea care a montat ceasul, după ce am văzut că ceasul nu mai indica corect ora pe toate cele patru feţe ale sale. Acele vor fi curăţate de praf, care se pare că e responsabil pentru dereglarea mecanismului ceasului, şi vor fi aduse din nou la Suceava cam într-o săptămână”, a explicat Ion Lungu.

Ceasul din centrul sensului giratoriu Burdujeni devenise în ultima perioadă un prilej de amuzament pentru locuitorii acestui cartier, pentru că, în funcţie din ce direcţie venea fiecare în intersecţie, ceasul indica altă oră, încât una din glumele celor care întârziau la serviciu era că ei respectă ceea ce le arată ceasul modern, achiziţionat din fonduri europene în 2005.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acele ceasului din sensul giratoriu Burdujeni au devenit “invizibile”.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Acele ceasului din sensul giratoriu Burdujeni au devenit “invizibile”4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alta "realizare","obiectiv indeplinit !" trimis de
( 5 mai 2010, 21:43:57
SI "edilului sef" i s-a dereglat ceva,trebuie curatat,verificat si trimis la Botosani ptr cativa ani buni.Cand o sa revina,o sa fie mai curat,mai linistit,lungul nasului o sa i se para mai mic.
2.   :D trimis de
( 5 mai 2010, 23:33:29
Da ce ma, fara ace nu stiti a citi ora?laughing) Eeeha, da nu vi se pare ca sunteti cam nesimtiti?! Dupa cate a facut in orasu asta premaru! comunistilorlaughing
2.1  RE: :D trimis de
( 6 mai 2010, 11:09:04
sunt curioasa...oare citeste cineva comentariile astea?!pt ca eu sunt foarte furioasa ca edilii nostri vor sa eutanasieze cainii...dar mai bine ar face ceva in legatura cu gropile astea si cu praful din aceasta minunata resedinta de judet...sau poate au ramas edilii cu frigiderele goale....se castiga bine din eutanasiat?!? (e doar o intrebare ironica)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei