Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung

S-a folosit de doi minori pentru a sparge o casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a folosit de doi minori, un băiat de 11 ani şi o fată de 15 ani, pentru a sparge o casă din Câmpulung Moldovenesc. Furtul s-a petrecut la finele săptămânii trecute, duminică, tânărul de 18 ani fiind depistat o zi mai târziu.

Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de producerea furtului duminică seară, la 18.30. Din primele cercetări a rezultat că duminică dimineaţă, în timp ce proprietarul, Roland P., în vârstă de 66 de ani, localnic, nu se afla acasă, persoane necunoscute au pătruns în casă pe un geam termopan lăsat deschis rabatat, dintr-un diplomat fiind furată suma de 1.450 de euro, din casă mai fiind sustrasă o pereche de cercei din aur. 

Luni, anchetatorii au adunat indicii cum că autor al furtului ar fi Sorin Solomon, în vârstă de 18 ani, din comuna Pojorâta, veche cunoştinţă a oamenilor legii, la casa acestuia, în urma efectuării unei percheziţii, fiind găsiţi 650 de euro, bani furaţi din casa păgubitului. În aceeaşi zi a fost organizată şi o reconstituire în teren a furtului, tânărul de 18 ani relatând cum s-au petrecut lucrurile.

El a povestit cum a observat geamul de la baie parţial deschis şi, după ce s-a asigurat că nu este nimeni acasă, a pus la cale un plan de furt. Prin geamul întredeschis l-a băgat în interior pe copilul de 11 ani, la rândul lui acesta deschizând un geam de la dormitor, pe unde a intrat o minoră de 15 ani, care se afla şi ea cu Solomon. 

După ce au cotrobăit prin casă, cei doi au ieşit din interior cu un plic cu bani, de asemenea minora găsind şi o pereche de cercei, pe care şi i-a pus în urechi. Sorin Solomon le-a declarat poliţiştilor că în plicul luat din casă a numărat doar 1.250 de euro, din care a dat suma de 250 de euro celor doi minori, iar restul banilor şi i-a oprit pentru el.

Deocamdată, poliţiştii au reuşit să recupereze de la acesta doar 650 de euro din prejudiciu, individul declarând că a cheltuit restul sumei.

Minorul de 11 ani este şi el din Pojorâta, în timp ce fata cu patru ani mai mare îşi are domiciliul în Gura Humorului, însă intrase de ceva vreme în anturajul tânărului de 18 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a folosit de doi minori pentru a sparge o casă.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
S-a folosit de doi minori pentru a sparge o casă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei