Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Majoritatea asociaţiilor de proprietari din Suceava au mimat că se implică în curăţenia oraşului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de curăţenie a oraşului, cu premii de jumătate de miliard de lei vechi, nu a stârnit interesul majorităţii asociaţilor de proprietari, implicarea acestora fiind cu mult sub aşteptările municipalităţii sucevene.

Lipsa de implicare în înfrumuseţarea zonelor pe care le administrează a fost reproşată ieri conducerii asociaţiilor de proprietari la şedinţa lunară de ieri dimineaţă.

„Din păcate, multe dintre asociaţii au mimat că se implică. Din 114 asociaţii de proprietari, doar circa 50 au făcut cu adevărat ceva. Ne aşteptam la mai mult, pentru că, aşa cum am mai spus şi altă dată, datoria primăriei, a noastră, este facem curăţenie, iar a asociaţiilor să o întreţină”, a declarat ieri Ion Lungu.

Afirmaţiile sale şi nominalizarea asociaţiilor care s-au implicat în campania de curăţenie au stârnit indignarea unora dintre administratori şi preşedinţi de asociaţii, în vreme ce alţii arătau clar că prea puţin le pasă, în ciuda faptului că, pe lângă o asociaţie mai curată şi mai arătoasă, puteau atrage şi fonduri de sute de milioane de lei vechi, bani cu care să rezolve diverse probleme administrative ori să achite partea locatarilor în programul de reabilitare termică a blocurilor.

Concursul “Toţi pentru curăţenia oraşului” a fost organizat pentru a stimula asociaţiile de proprietari să se implice mai mult în înfrumuseţarea cartierelor Sucevei, premiile oferite, în valoare totală de 50.000 lei (jumătate de miliard lei vechi) nefiind deloc de neglijat.

Cele mai bune rezultate, confirmate de verificările în teren ale inspectorilor primăriei şi ale comisie concursului, vor fi recompensate din bugetul local cu premii de 20.000 lei pentru locul I, 15.000 lei pentru locul II, 10.000 lei pentru locul III şi 5.000 lei - menţiune. 

Rezultatele finale ale concursului ar putea fi aflate la finele lunii mai, urmând ca premiile să fie acordate în luna iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Majoritatea asociaţiilor de proprietari din Suceava au mimat că se implică în curăţenia oraşului.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Majoritatea asociaţiilor de proprietari din Suceava au mimat că se implică în curăţenia oraşului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine mimeaza? trimis de
( 5 mai 2010, 12:28:19
Lungule, tu ai mimat ca repari orasul si ca-l aduci la starea initiala de dinaintea inceperii megasantierului. Asa vom mima si noi ca te votam in 2012. Poate cu doua-trei suturi in fund o sa te alegi atunci. Daca esti incapabil de a gestiona un oras mai bine da-ti demisia. Sunt altii mai competenti care sa-ti ia locul. Noi ca cetateni ai orasului, dupa ce-ti dai demisia, vom organiza un concurs adevarat prin care vom recruta un om capabil si cu experienta si realizari veridice in administratie. Un om pe care-l vom plati in functie de realizari si nu de spaga pe care o ia de la pupincoristi. Nu un falimentar ca tine. Multa...fanta...
2.   ALO,MIMOZA?!! trimis de
( 5 mai 2010, 15:09:16
Dle primar,aveti putina deferenta fata de cei care v-au aruncat pe fotoliul ala adanc din Areni!De cand mimati dv ca organizati si faceti comandamente peste comandamente,aveti vreun exemplu macar unde se cunoaste ceva in urma pretioaselor directive?Le-a luat cineva in seama?Ati amenintat cu sanctiuni,cu neplati,cu neadmiterea la alte licitatii a firmelor care si-au batut joc de noi ani la rand.S-a dovedit de fapt ca nu aveti nici un cuvant de spus in derularea acelor lucrari,Eptisa taie si spanzura,si-a impus o firma la lucrari care teoretic ar trebui sa fie un exemplu,si numai datorita numelui pe care-l poarta,dar s-a dovedit ca nu e nici pe departe leopardul care se zarea printre ulucile gardului vopsit proaspat.In ce priveste curatenia,mi se pare ca platim un serviciu de salubrizare chiar printr-un contract obligatoriu,nu cumva ar fi cazul sa-si faca chiar si datoria?Faceti un sondaj sa intrebati populatia ce parere are despre cum sunt cheltuiti banii publici si din impozite????
3.   Sa traiti bine trimis de
( 5 mai 2010, 23:31:09
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....
Mai draga bova, pardon primar, jegul si mizeria sunt ale tale, sunt rezultatele muncii de 6 ani de zile la conducerea orasului. Cu tupeu si nesimtire clamezi ca locuitorii sa-ti stranga mizeria. Nu pot sa spun altceva decat esti un nenorocit care vrea sa jacmaneasca orasul si locuitorii.
Dupa ce ai scuipat ar trebui sa lungi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei