Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Avarie

Bulevardul principal al Sucevei, inundat în Centru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miile de maşini care au trecut ieri prin zona centrală a Sucevei, pe bulevardul principal, şi-au spălat roţile în bălţile apărute pe stradă după ce o conductă subterană s-a fisurat, apa ajungând şi la suprafaţă.

Apa scursă din conducta spartă a spălat strada ore în şir, fiind împroşcată în toate părţile de maşinile care treceau cu viteză mai mare, uneori ignorând cu totul pietonii aflaţi în staţiile de aşteptare, care trebuiau să se ferească de rafalele de apă.

Reprezentanţii ACET au declarat că ştiu de avaria apărută la conducta de sub bulevardul principal, dar ieri nu aveau nici o echipă disponibilă să intervină pentru a o repara, alte lucrări, care afectează furnizarea apei potabile către locuitorii oraşului, fiind considerate prioritare.

Astfel, avaria din Centru va fi reparată în această dimineaţă, ceea ce ar putea cauza blocaje de circulaţie, în special pentru cei care vin dinspre Burdujeni, pe Calea Unirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bulevardul principal al Sucevei, inundat în Centru.
 Vizualizări articol: 2144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bulevardul principal al Sucevei, inundat în Centru3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnule Romega trimis de
( 5 mai 2010, 14:56:55
As avea o rugaminte la dv,sa fiti mai atent cand folositi cuvinte mari!Daca dv considerati strada aia bulevard,sau chiar asa zisul Bd G Enescu ca isi merita denumirea,o sa ma pierdeti de cititor.Eu gasesc de neconceput sa ii spui unei strazi ca G Enescu,cu doar doua benzi pe unde inca mai pot trece masini,printre gropi ca de maidan,titulatura de bulevard.O sa repet o intrebare pe care am mai pus-o si alta data,(urasc de fapt cand politicienii folosesc ,,dupa cum am mai spus-o si o repet'':Cand ati vazut dv sau oricare dintre concetateni ultima data rulandu-se pe patru benzi pe,,G Enescu Avenue''???Este cu atat mai intristator faptul ca pe str Ana Ipatescu,mai jos de McDonald's abia au fost inlocuite toate retelele de apa,canalizare si ce mai vreti dv!Cat zicea portocalu'sef ca vor tine acele retele???Despre cum arata spatiul unde s-a facut reparatia(asfaltul sau betonul)nici nu mai e cazul sa discutam.Domnule Romega,mai cu curaj,ca ati inceput bine!
2.   Modernizare trimis de
( 5 mai 2010, 18:45:03
Oare, nu s-au facut modernizari recente in acea zona? Buni baieti, bravo! Multumin domnule Lungu, speram ca ai frigiderul mare!
2.1  RE: Modernizare trimis de
( 5 mai 2010, 23:37:06
Ba da, au modernizat locul cu o piscinabig grin Acum ce mi-a placut cel mai mult din inundatia aia: Stateam pe la 10 pe langa statia de autobuz. Si treceau masinile si treceau...unele ocoleau apa, altele treceau si stropeau totul pana pe trotuarul celalalt. Cel mai misto a fost cand venea din contrasens, pe uscat, un tip cu geamul jos si cu tigara in buze...din contrasens vine o masina si trece prin baltoaca cu viteza frate...laughing)) si prietena lui din dreapta era plina de noroi pe fata. A fost superbig grin

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei