Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ţinte false

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum o dăm, cum o răsucim, tot cineva anume ne face sumarul. Aşa trebuie că-şi spun pe la şedinţe oamenii cu audienţa ca scop, indiferent de mijloace. Junele antrenor Ionuţ Badea a devenit subiect de presă după ce a fost pomenit din senin ca posibil antrenor pentru Steaua. Până atunci locul lui era aidoma cu al echipei sale, la periferia interesului. Nimeni nu-l descoperise, în afară de Penescu. N-aş vrea să se creadă că insinuez ceva anume, doar că munca sa de vreo două sezoane la FC Argeş nu poate fi evaluată corect, cât timp patronul său se filma oferind „stimulente” arbitrilor şi şefului lor. În schimb, prin ceea ce face acum la Internaţional Curtea de Argeş, poate privi în ochi pe oricine. Şi punct deocamdată, fiindcă subiectul Steaua e un subiect numai bun pentru cei care se uită necontenit la acelaşi peisaj: gura păcătosului! Care adevărat grăieşte şi nu se mai opreşte...

Oricum atenţia noastră se va concentra curând pe blaturi şi non-combaturi. Dacă o echipă din pâlcul fruntaş va întâmpina rezistenţă din partea unei neavenite, i se va reproşa că nu s-a mobilizat la fel cu ăilalţi. Invers, dacă neavenita va săvârşi păcatul de a pierde, „ăilalţi” îi vor reproşa că a stat ca, mă scuzaţi, capra! Ferească sfântul Mitică „Blajinul” de vreo pasă a la Gerard sau de vreo curtoazie gen Lazio. Abia aşteaptă vocaliştii noştri să-şi exerseze verbul. Îmi place să cred că ne vom putea delecta cu un meci adevărat, CFR-Vaslui, ignorând teoria conspiraţiei cu finala cupei. În Europa avem deocamdată două exemple în care liderii din acel moment au pierdut acasă în faţa unor echipe din imediata lor vecinătate, irosindu-şi astfel şansele la titlu: Roma-Sampdoria 1-2 şi Schalke-Werder 0-2. Iar la spanioli urmează Mallorca-Real Madrid, curând şi Sevilla-Barcelona. Oricare dintre aceste patru echipe îşi poate compromite sezonul chiar şi cu un rezultat de egalitate. Egalitate, fraternitate întru obiective ratate, fiindcă X-ul ar însemna pierdere la comun pentru fiecare pereche.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţinte false.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţinte false0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei