Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2010 - Anul XV, nr. 33 (4324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surpriză

Corneliu Popovici, eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Corneliu Popovici a fost eliberat, ieri, din funcţie, prin decizia premierului Emil Boc. Popovici ne-a declarat că rămâne în continuare în minister, în calitate de consilier la cabinetul ministrului Elena Udrea, şi va avea responsabilităţi în domeniul relaţiei cu administraţiile judeţene şi locale. Potrivit lui Corneliu Popovici, decizia de înlocuire a sa din funcţie a fost una politică şi a rezultat în urma negocierilor dintre PD-L, UDMR şi grupul independenţilor. Popovici a demisionat din PSD în luna octombrie a anului trecut, după ieşirea partidului său de la guvernare, şi s-a înscris în PD-L. În noul Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului, PD-L avea patru secretari de stat şi a trebuit să renunţe la unul în favoarea UDMR, iar acesta a fost Corneliu Popovici. Schimbarea sa din funcţie vine la numai câteva zile după ce ministrul Elena Udrea i-a spus preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, la inaugurarea pârtiei de schi de la Gura Humorului, că Popovici este „mâna ei dreaptă”. Fostul secretar executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, este convins că are susţinerea organizaţiei PD-L Suceava şi că schimbarea sa din funcţie este doar rezultatul negocierilor între cele trei grupări de la guvernare.
Corneliu Popovici a intrat în PSDR în 1997, unde a fost preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava, iar în anul 2001 a intrat în PSD în urma fuziunii. A fost ales consilier judeţean PSDR, în anul 2000, şi apoi consilier judeţean PSD, în 2004 şi în 2008, dar a renunţat la funcţie la începutul anului trecut, după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Turismului.
În cursul lunii august 2009, au apărut mai multe informaţii că PSD intenţiona să-i retragă sprijinul politic lui Popovici după ce, în urma prezentării ministrului Turismului, Elena Udrea, la comisia parlamentară de anchetă, acesta a fost solicitat de ministru să cheme liftul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici, eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Corneliu Popovici, eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tradare, de 3 ori tradare trimis de
(10 feb 2010, 12:01:06
A chemat liftul ca un lacheu iar Elena Udrea s-a descotorosit de el, cica ,,m�na ei dreapta". Sa zica merci daca il lasa consilier, ca Elena isi pune un gigolo pe post de consilier ca de urati e satula ea, ex. Cocos, Base, Boc. Ceva frumos ca ii place si Domnului. Cica la Base nu s-a gandit niciodata ca la un barbat, normal ca s-a gandit ca la un Zeus ce este!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei