Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2010 - Anul XV, nr. 33 (4324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Premii şi distincţii pentru elevii suceveni, la olimpiadele naţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de elevi suceveni au obţinut până acum premii, distincţii şi menţiuni la competiţiile şcolare naţionale.
Inspectorul şcolar general adjunct al IŞJ Suceava Vasile Monacu a declarat că „până acum, în vacanţa intersemestrială s-au desfăşurat cinci olimpiade naţionale, la care au participat 50 de elevi din Suceava. 33 dintre aceştia s-au întors acasă cu premii”. Astfel, la Olimpiada naţională de limba şi literatura română, elevii suceveni s-au întors acasă cu premiul I, luat de Andreea Cîmpan, de la Şcoala „Mihai Eminescu” din Rădăuţi, elevă care s-a calificat şi la etapa internaţională a competiţiei, cu două premii trei, menţiuni şi premii speciale. Şi Sabinne Marie Ţăranu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, şi Mihai Cîrjă, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, s-au calificat în lotul internaţional al olimpiadei de limba română.
La Olimpiada naţională de limba engleză sucevenii au obţinut două menţiuni şi un premiu trei, iar la cea de chimie, elevii din judeţ au fost distinşi cu un premiu II, cinci menţiuni şi cinci menţiuni speciale.
La Olimpiada naţională de fizică, elevii participanţi din judeţul Suceava au obţinut un premiu II şi o calificare în lotul naţional al României prin elevul Ionuţ Ştefan Blesneag, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”. La aceeaşi olimpiadă au mai fost obţinute trei menţiuni şi patru premii speciale.
Alţi cinci elevi din judeţ au obţinut premii şi menţiuni la Olimpiada naţională de limba rusă maternă.
Inspectorul şcolar general adjunct Vasile Monacu a declarat că „rezultatele demonstrează încă o dată calitatea actului educaţional din Suceava, iar acest lucru va fi dovedit şi la următoarele olimpiade, care vor avea loc în perioada următoare”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii şi distincţii pentru elevii suceveni, la olimpiadele naţionale.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Premii şi distincţii pentru elevii suceveni, la olimpiadele naţionale5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Premii si distinctii pentru ... trimis de
(10 feb 2010, 11:40:21
elevii cei mai straluciti din judet, acum dati premii nu? de ce nu ii cazati dumneavoastra, responsabilii cu educatia pe judet, acolo unde au olimpiadele si nu le dati mancare cum trebuie in acele zice ...

am avut neplacerea sa reprezint anul trecut judetul la o olimpiada in vacanta de paste, mers cu trenul 15 ORE, (inapoi la fel 15 ore dar nu mai aveam nici locuri de stat jos ca era plin trenul) , acolo cazare in camine cu igrasie, si mucegai, mancare .... intr-o dimineata am primit 3 feliute de salam si 3 feliute de cas, cu o cana de lapte ....

halal organizare, asa e la nivel pe toata tara,
tin sa specific ca si profesorul responsabil pentru elevii suceveni, numit de dumneavoastra, a stat si a dormit, am fost la examen si la contestatie singur, am avut noroc de alta profesoara de la alt judet ca m-a ajutat cu sfaturi de ce sa fac si unde sa merg.....

bv, sunteti degeaba!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei