Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2010 - Anul XV, nr. 28 (4319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă...

Perioada 4–10 februarie

Joi, 4 februarie


Expo Tuning, Shopping City Suceava

În perioada 1- 6 februarie, Shopping City Suceava şi Fritz4Tuning vă invită să vizitaţi expoziţia de tuning. Maşinile expuse sunt premiante la diverse concursuri naţionale, proprietatea unor împătimiţi din Braşov, Cluj, Iaşi, Botoşani şi Suceava, care au investit zeci de mii de euro pentru această pasiune. “Vedetele” acestei ediţii sunt două maşini de la Clubul GTT Racing din Braşov, un Nissan 350 Z GTT şi un Porsche Boxter S, unice în expoziţie prin modificările suferite.

 

„Anotimpurile mele: Iarna – Primăvara 2010”

Artistul Tudor Gheorghe revine astăzi, la Suceava, cu spectacolul „Anotimpurile mele: Iarna – Primăvara 2010”.
Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, începând cu ora 19:00. Maestrul va fi acompaniat de orchestra Filarmonicii de Stat din Botoşani, iar spectacolul se va desfăşura sub bagheta dirijorului orchestrator Marius Hristescu.
Biletele costă 50 sau 60 lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B - etaj I), tel. 0230 523718; 0330 401807.

 

Student Nightfall Party

Nightfall Party, program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!
Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava.


Vineri, 5 februarie

Finala Miss şi Mister TuSiRomania Suceava 2010

Finală Miss şi Mister TuŞiRomânia ediţia 2010 va avea loc, în club Babylon Suceava, începând cu ora 21:30. Vă aşteaptă o serie întreagă de momente speciale, probe ce nu vor pune prea mult concurenţii în dificultate, iar, spre final, concert extraordinar DeepSystem.
TuŞiRomânia a oferit premii la toate liceele din Suceava şi a decernat titluri de Miss şi Mister pentru fiecare. În finală, vor participa 20 de tineri. Mai multe detalii şi fotografii după desfăşurarea evenimentului găsiţi pe www.TuSiRomania.ro.

 

„Maratonul Dragostei”, la Iulius Mall

Începe „Maratonul Dragostei” la Iulius Mall Suceava, care aduce mii de premii pe bandă. Recordmanii zilei se califică în cursa pentru un weekend romantic la munte, iar îndrăgostiţii de shopping, care fac cumpărături de minim 70 lei, din magazinele Iulius Mall, pot câştiga marele premiu - un dormitor „Kalenda”.

Premii la KidsLand Club
Cei mici pot să se joace gratuit la KidsLand, dacă părinţii fac cumpărături de peste 40 lei din magazinele cu articole pentru copii. KidsLand Club premiază clienţii Iulius Mall până pe 29 martie.

 

 

Sâmbătă, 6 februarie

Târgul Colecţionarilor

Societatea de Numismatică şi Filatelică Română - secţia Suceava şi Iulius Mall invită bucovinenii la o nouă incursiune în lumea obiectelor cărora patina timpului le-a sporit valoarea. Zeci de anticari şi colecţionari din ţară şi din străinătate recreează, pe 6 şi 7 februarie, la parterul centrului comercial, un univers al trecutului. Şi de această dată, Târgul Colecţionarilor aduce nu doar fabuloase obiecte ale trecutului, dar şi poveştile manufacturării şi lungul lor drum din vremuri apuse.

 

Atelierul de creaţie

Iulius Mall şi Palatul Copiilor Suceava îi aşteaptă cu idei, culori şi artă pe micuţii care se plictisesc, care au părinţi fără timp, bunici fără răbdare şi bone părăsite de inspiraţie.
Sâmbătă, la ora 12:00, în zona KidsLand, la Atelierul de Creaţie, copii se vor distra, vor colora şi îşi vor face noi amici.

 

Hai la Cărtureşti

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti! În fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, în ceainărie se va servi un meniu complet de copilărie savuroasă.

 

Show incendiar cu Anna Lesko!

Club Babylon Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din Suceava. De la începutul anului şi până acum a avut numai invitaţi supercunoscuţi în showbiz-ul românesc: Deepside Deejays, Puya, Connect-R sau Dj Project.
Sâmbătă, sucevenii vor avea şansa să participe la un show marca Anna Lesko. Originară din Republica Moldova, Anna Lesko a devenit una dintre divele din industria muzicală românească, impunându-se în topurile radio cu mega hiturile "Ard în flăcări" sau "Anicyka maya".

 

Concert în Vox

La ora 20:00, în Discotheque Vox Suceava, concert cu trupele AbnormyNdeffect din Republica Moldova şi Era Decay din Suceava.

 

 

Duminică, 7 februarie

Teatru de păpuşi

Teatrul de Păpuşi “Puppet” oferă reprezentaţie şi în acest weekend, la KidsLand. Duminică, la ora 12:00, prichindeii şi părinţii, deopotrivă, sunt poftiţi să descopere lumea poveştilor populare şi a basmelor, pusă în scenă de marionete iscusit mânuite.

 

Club Life by Dj Cioco!

Raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club Life by Dj Cioco!
Cei mai petrecăreţi vor fi recompensaţi cu premii şi băuturi din partea casei. Rezervări şi informaţii la +4 0758 536 725

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă....
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei