Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2010 - Anul XV, nr. 28 (4319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clienţi casnici

„Siguranţa în energie”, concurs cu premii lansat de E.ON România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON Gaz România şi E.ON Moldova Furnizare a lansat concursul online intitulat „Siguranţa în energie”, care se desfăşoară în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2010. Răspunzând corect la zece întrebări, sucevenii au posibilitatea să îşi verifice cunoştinţele despre utilizarea în siguranţă a energiei şi, totodată, să câştige detectoare de gaz, seturi de becuri economice şi siguranţe automate.
Fiecare client casnic individual (persoană fizică) E.ON Gaz România şi E.ON Moldova Furnizare va putea participa la concurs prin accesarea aplicaţiei de concurs pusă la dispoziţie pe site-ul www.eon-gaz-romania.ro, cu redirecţionare spre această aplicaţie şi de pe site-ul www.eon-energie.ro.
Participantul trebuie să răspundă corect la zece întrebări tip grilă, având fiecare maxim cinci variante de răspuns, cu posibilitate de răspuns corect multiplu. Tematica întrebărilor este legată de folosirea în siguranţă a gazului natural şi a energiei electrice. Răspunsurile date de aplicanţi sunt corectate imediat prin intermediul aplicaţiei. În cazul unor răspunsuri corecte la toate cele zece întrebări, participantul va completa online un formular de înscriere conţinând datele personale şi numele titularului de contract E.ON, fie de gaz, fie de electricitate.

 

Reguli de siguranţă

După completarea acestui formular, participantul este înscris automat în tragerea la sorţi. Acest lucru se comunică participantului la sfârşitul completării formularului, printr-o confirmare de înregistrare a datelor. În cazul unor răspunsuri incomplete, aplicaţia reia întrebarea, până la un răspuns corect din partea participantului. Fiecare participant, în vârstă de cel puţin 7 ani, are dreptul la o singură înscriere în concurs.
„E.ON a demarat această nouă campania de informare menită să conştientizeze clienţii cu privire la importanţa respectării regulilor de siguranţă”, a declarat Frank Hajdinjak, director general E.ON România.
Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor va fi efectuată pe 10 aprilie, la sediul E.ON Gaz România din Târgu Mureş. Fiecare câştigător va fi anunţat telefonic cu privire la premiul câştigat în maxim şapte zile calendaristice de la extragere. Cele o sută de premiile sunt asigurate de partenerul concursului, Dedeman, şi constau în 50 de detectoare de gaz şi 50 de seturi de becuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Siguranţa în energie”, concurs cu premii lansat de E.ON România.
 Vizualizări articol: 1550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
„Siguranţa în energie”, concurs cu premii lansat de E.ON România3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei