Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2010 - Anul XV, nr. 28 (4319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Tatăl acuzat că a abuzat sexual cele două fiice ale sale a refuzat testul cu detectorul de minciuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul din comuna Vadu Moldovei, acuzat că a abuzat sexual de două dintre fiicele sale, în vârstă de 12, respectiv 14 ani, aceasta din urmă punându-şi capăt zilelor, a refuzat să fie testat la detectorul de minciuni din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au mărturisit, ieri, surse din rândul anchetatorilor acestui caz.
Poliţia a trimis recent dosarul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunere de trimitere în judecată.
Toată povestea a ieşit la iveală la mijlocul lunii martie a anului trecut, atunci când una dintre fiicele bărbatului acuzat de incest, o minoră în vârstă de 14 ani, s-a sinucis, bând dintr-o sticlă de formol depozitată în garajul tatălui ei.
Imediat după aflarea cumplitei veşti, rude din partea mamei, plecată la muncă în Grecia, au venit cu acuzaţiile de incest.
Minora care şi-a pus capăt zilelor a fost fugită de acasă cu câteva zile în urmă, fiind adusă înapoi la domiciliu, chiar de către tatăl său. Acesta din urmă crede că adolescenta a recurs la acest gest extrem, după ce el i-a interzis să se mai întâlnească cu un băiat cu care minora mai ieşea şi i-a spus să-şi vadă de şcoală.
Povestea s-a încurcat şi mai mult, când sora mai mică a minorei decedate, fetiţa în vârstă de 12 ani, a mărturisit că tatăl ei le-a abuzat sexual pe ea şi pe sora ei.
Medicii legişti, însă, au stabilit că fetiţa în vârstă de 12 ani era virgină şi nu au găsit nici o leziune care să încline spre varianta unei agresiuni sexuale.
Cu toate acestea, minora a susţinut în continuare că a fost abuzată de tată, de acelaşi tratament având parte şi sora ei, care şi-a pus capăt zilelor. Aceasta din urmă, au stabilit legiştii în urma necropsiei, îşi începuse viaţa sexuală.
Atât varianta incestului, cât şi cea a unui scenariu diabolic folosit împotriva unui tată acuzat că şi-a siluit fiicele minore sunt şocante, iar anchetatorii trebuie să stabilească de care parte este adevărul în acest caz deosebit de grav.


20 de ani de închisoare pentru monstrul care şi-a violat şi lăsat însărcinată propria fată

Constantin Sava (47 de ani), individul din comuna Preuteşti acuzat că şi-a violat propria fiică, în vârstă de 14 ani, şi a lăsat-o gravidă, a fost condamnat, anul trecut, de Tribunalul Suceava, la 14 ani de închisoare. Procurorii au făcut apel, nemulţumiţi de prima sentinţă, iar Curtea de Apel a hotărât să-i mărească pedeapsa, la 20 de ani.
Sentinţa nu era definitivă, putând fi atacată de tatăl incestuos la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Constantin Sava a început să-şi abuzeze sexual fiica la sfârşitul lui 2007, la scurt timp după ce soţia sa a plecat la muncă în străinătate.
Coşmarul a ţinut până în luna martie a anului trecut, când, întoarsă din străinătate, mama minorei şi-a dat seama că ceva e în neregulă cu fata ei, iar aceasta din urmă şi-a luat inima în dinţi şi i-a povestit totul.
Dusă de sora ei cea mare la un control ginecologic, adolescenta, elevă în clasa a VIII-a, a aflat este însărcinată în 22 de săptămâni, fiind prea târziu să facă o întrerupere de sarcină.
Prins şi încătuşat de poliţie, Constantin Sava a recunoscut fără prea multe remuşcări că şi-a violat în mod repetat propria copilă, recunoscând că a continuat să o abuzeze sexual chiar şi după ce şi-a dat seama că a rămas însărcinată.
Adolescenta a născut între timp un băieţel perfect sănătos, pe care l-a lăsat în grija statului, şi vroia să-şi continue studiile, să meargă la liceu, să lase toate acele amintiri terifiante în urmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl acuzat că a abuzat sexual cele două fiice ale sale a refuzat testul cu detectorul de minciuni.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tatăl acuzat că a abuzat sexual cele două fiice ale sale a refuzat testul cu detectorul de minciuni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei