Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2010 - Anul XV, nr. 28 (4319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Un punct de vedere referitor la interviul realizat de Sandrinio Neagu cu un procuror sucevean şi publicat în ziarul Monitorul de Suceava din 25.01.10

Din DECLARAŢIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI: „Considerând că este esenţial ca drepturile omului sa fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluţie extremă, la revolta împotriva tiraniei şi asupririi… Art. 7. Toţi oamenii sunt egali în faţa legii şi au, fără nici o deosebire, dreptul la o egală protecţie a legii. Toţi oamenii au dreptul la o protecţie egală împotriva oricărei discriminări care ar viola prezenta Declaraţie şi împotriva oricărei provocări la o asemenea discriminare”.

Nu este suficient să te afli în treabă sau neapărat în pas cu vremurile ori cu acţiuni oculte coordonate la nivel naţional şi asta mai ales când deţii o funcţie de mare răspundere. Eu unul nu doresc acum şi aici să mă disculp, mai ales când, instanţa judecă un proces ,,politic” în care sunt inculpat. Sunt mulţumit că mă simt absolut nevinovat şi mă bucur de aceleaşi aprecieri din partea colegilor şi a organizaţiei de partid care mi-a acordat încredere de-a lungul anilor. Doresc să prezint doar o recomandare desprinsă din codul deontologic al procurorilor Art.16 al. 2 ,,procurorii cu funcţii de conducere nu pot folosi prerogativele pe care le au pentru a influenţa desfăşurarea proceselor şi soluţionarea cauzelor.”! - Mă gândeam şi la martori - (vezi interviul cu un şef al DNA din Monitorul de Suceava din 25.01.2006).
Nu pot să acuz pe nimeni şi nu reproşez nimic, însă nu suport pe cei ce se află în treabă dar nu îşi fac treaba şi mai ales pe bani publici. Îmi permit să redau fragmente din articolul scris de Alexandra-Livia Dordea din ziarul Evenimentul Zilei din 06.08.2008, actuale, mai ales în aceste zile de prigoană a democraţiei, şi din comunicatul unor fundaţii şi asociaţii pentru apărarea democraţiei şi a drepturilor omului: “Mai multe organizaţii neguvernamentale, care îşi întemeiază afirmaţiile pe fapte constatate de organismele interne şi internaţionale care au monitorizat activitatea DNA, cât şi pe fapte şi declaraţii de notorietate, cunoscute de opinia publică din România, arată că „au apărut în presă” scurgeri din documente şi crearea unei presiuni mediatice asupra magistraţilor, astfel încât aceştia să accepte încadrarea ca infracţiuni grave a unor fapte relative minore sau chiar inexistente. Controlul efectuat de Consiliul Superior al Magistraturii asupra activităţii DNA a relevat numeroase deficienţe şi abuzuri, în special la secţia de combatere a infracţiunilor conexe actelor de corupţie incluse în raportul întocmit de inspecţia judiciară asupra structurii centrale a DNA. Mult mai convingătoare sunt şi opiniile cu specific naţional care au invadat în aceste zile mass-media românească. În calitate de ales PSD şi vicepreşedinte al asociaţiei ,,Alianţa pentru Democraţie din Bucovina”, înfiinţată conform statutului PSD art. 106 şi a legilor în vigoare şi care are ca scop apărarea drepturilor omului şi militează pentru social democraţie, îmi permit să fac şi cu această ocazie, un apel celor ce doresc să apere drepturile omului şi simpatizează cu stânga democrată. Îi solicităm să ne sponsorizeze în continuare pentru a putea finanţa legal organizaţia PSD în lupta comună pentru democraţie.

 

Roman Stecyk
(cel mai ,,înalt” reprezentant al clasei politice corupte din judeţul Suceava)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Drept la replică2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
( 4 feb 2010, 23:46:52
SI DE CE NU SE POATE COMENTA ACEST ARTICOL?SAU NE AM PIERDUT DREPTUL LA REPLICA?:)))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei