Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2010 - Anul XV, nr. 28 (4319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Flutur vrea să-i propună Elenei Udrea iniţierea unui proiect pentru promovarea zonei de munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, intenţionează să-i propună ministrului Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, lansarea unui proiect amplu de promovare a zonei de munte a judeţului, care s-ar putea numi „Litoralul verde”. Flutur a spus că proiectul ar viza în special staţiunile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, fiecare dintre acestea având un potenţial turistic extrem de ridicat. „Nu ne-am hotărât încă asupra numelui acestui proiect. Intenţia noastră este să promovăm un proiect turistic prin care să punem în valoare aceste staţiuni, fiecare dintre ele având un potenţial ridicat pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar şi alte atracţii turistice”, a spus Flutur. El a arătat că în Gura Humorului şi Vatra Dornei există deja pârtii de schi folosite de iubitorii sporturilor de iarnă, iar în Câmpulung Moldovenesc s-a aprobat deja construcţia unei pârtii moderne pe masivul Rarău. În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a spus că pe lângă sporturile de iarnă, în Gura Humorului se poate practica turismul religios, în Câmpulung Moldovenesc turismul montan, iar Vatra Dornei este cunoscută pentru turismul balnear şi cel sportiv. „Avem o salbă de staţiuni care vor trebui promovate mai mult”, a spus şeful administraţiei judeţene.

 

Udrea va semna la Suceava contractul de finanţare pentru refacerea Cetăţii de Scaun

Flutur a precizat că îi va prezenta această propunere Elenei Udrea în cursul zilei de sâmbătă, 6 februarie, când aceasta va fi prezentă la Suceava pentru a semna contractele de finanţare a două proiecte promovate prin Programul Operaţional Regional. Este vorba despre proiectul de refacere a Cetăţii de Scaun Suceava, în valoare de 14 milioane de euro, şi cel de modernizare a Ambulatoriului Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, de un milion de euro.
Flutur a mai precizat că în cadrul întâlnirii cu Elena Udrea, atât primarul Sucevei, Ion Lungu, cât şi vicepreşedintele CJ Suceava Daniel Cadariu vor prezenta şi modul în care au fost promovate proiectele cu finanţare guvernamentală, de la anveloparea blocurilor şi până la construcţia de săli de sport, baze sportive sau cămine culturale.
Nu în ultimul rând, şeful administraţiei judeţene a declarat că Elena Udrea va fi prezentă şi la inaugurarea pârtiei de schi din Gura Humorului, după care se va deplasa la Vatra Dornei, unde i se vor prezenta posibilităţile de dezvoltare a turismului balnear.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să-i propună Elenei Udrea iniţierea unui proiect pentru promovarea zonei de munte.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur vrea să-i propună Elenei Udrea iniţierea unui proiect pentru promovarea zonei de munte2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zona de munte..... trimis de
( 4 feb 2010, 14:53:42
nu stiu cum face fluturasul,dar asa cum spunea cineva intr-un comentariu la alt articol tot turismul....Bucovina....manast regasesc numai la zona G.Humor.

mic judetul Suceava...mica Bucovina...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei