Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2010 - Anul XV, nr. 28 (4319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Liberalii vor ca prefectul să nu dea aviz de legalitate hotărârii CJ de împărţire a banilor către localităţi

Joi, 4 Februarie 2010 (16:39:32)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, i-a solicitat prefectului judeţului Sorin Popescu să nu dea aviz de legalitate hotărârii Consiliului Judeţean Suceava prin care a fost aprobată alocarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor localităţilor sucevene. Băişanu susţine că cei din conducerea CJ Suceava nu au respectat procedurile legale de prezentare a proiectului de hotărâre consilierilor judeţeni. El a arătat că cel puţin consilierii liberali au primit proiectul în care era prezentat modul de alocare a banilor către primării cu o jumătate de oră înainte de începerea şedinţei, în condiţiile în care, potrivit legii, acest lucru ar fi trebuit să se întâmple cu 3 – 5 zile înainte de a fi supus aprobării. „Facem apel la prefect să ia măsurile legale ce se impun în astfel de situaţii şi să blocheze acest proiect, să nu-i dea avizul de legalitate. Consilierii PNL au primit proiectul cu o jumătate de oră înainte şedinţei, ceea ce este ilegal. Iar prin modul în care a acţionat conducerea CJ Suceava nu a făcut altceva decât să-i pună pe consilierii judeţeni din opoziţie în incapacitatea de a veni cu păreri pertinente şi cu alte propuneri decât cele ale domnului Gheorghe Flutur şi a consilierilor PD-L”, a spus Băişanu. El a adăugat că primirea proiectului de hotărâre cu o jumătate de oră înaintea şedinţei i-a făcut pe aceştia să refuze să voteze propunerea de împărţire a fondurilor făcute de Gheorghe Flutur.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii vor ca prefectul să nu dea aviz de legalitate hotărârii CJ de împărţire a banilor către localităţi.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Liberalii vor ca prefectul să nu dea aviz de legalitate hotărârii CJ de împărţire a banilor către localităţi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei