Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2010 - Anul XV, nr. 26 (4317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Posibil scandal la inaugurarea pârtiei de la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dragoş Juravle este un fost director al Direcţiei Agricole Suceava, care în prezent deţine funcţia de director în cadrul Consiliului Judeţean Suceava. De unde rezultă că domnul Juravle a absolvit Facultatea de Directori care, teoretic, sunt pricepuţi la agricultură, la administraţie, dar şi, aşa cum veţi observa, la artă. Pentru că pârtia de schi fără inaugurare e ca agricultura fără ploaie, iar inaugurarea fără petrecere este ca nunta fără bătaie, Dragoş Juravle s-a gândit să facă ceva nemaipomenit cu ocazia deschiderii pârtiei de schi de la Gura Humorului, care este programată pentru 6 februarie. După cum se ştie, de la acest eveniment nu va lipsi prima blondă a ţării în calitatea sa de ministru al Dezvoltării şi Turismului. Domnul Juravle are o admiraţie deosebită faţă de această doamnă pentru că, spune el: „Efortul pe care îl face doamna Udrea pentru Bucovina este bine-venit. Şi de Paşte ne-a făcut foarte multă publicitate, chiar dacă unii au criticat-o pentru că a purtat trăistuţă la colanţi”. Trebuie să recunoaştem că Elena Udrea, această doamnă de la paginile 3, 5 şi 7 ale tabloidelor, a făcut reclamă zonei, însă aceasta a asortat trăistuţa bucovineană la un costum negru din două piese, şi nu la colanţi. Dar probabil că în satul în care s-a născut domnul Juravle colanţi înseamnă costum negru de damă. În fine. O fi făcut Elena Udrea reclamă turismului din Bucovina, dar totuşi e prea mult ca în semn de mulţumire să ceri ca acesteia să i se ridice o statuie din gheaţă. Fostul şef al Direcţiei Agricole Suceava a vorbit cu nişte specialişti în dăltuitul gheţii să facă sculpturile unor personaje cunoscute pentru ca pe 6 februarie să le aşeze la baza pârtiei de schi de la Gura Humorului. Întrebat la ce personaje se referă, Dragoş Juravle a spus că la Ştefan cel Mare şi la Elena Udrea!!! Pesemne că domnul Juravle este şi un fin cunoscător al istoriei şi de aceea s-a gândit că ar fi păcat ca Ştefan cel Mare să se plictisească stând la baza pârtiei doar cu o cană de vin fiert în faţă. Numai că Dragoş Juravle ar trebui să aibă grijă ca statuia lui Ştefan cel Mare să aibă şi contul gros pentru că statuia Elenei Udrea este pretenţioasă, în sensul că aceasta nu se mulţumeşte doar cu o plimbare până la Hotin, cu vizionarea unui război turco-român şi cu un lanţ de aur furat din cutia cu bijuterii care trebuie trimise la Înalta Poartă. Totodată, domnul Juravle va trebui să vorbească cu sculptorii în gheaţă ca nu cumva să-l facă şi pe Traian Băsescu, fiindcă s-ar putea ca statuia preşedintelui să înceapă să se alerge pe pârtie cu statuia domnitorului şi, astfel, ar strica frumuseţe de inaugurare, dar şi cheful primei blonde a ţării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posibil scandal la inaugurarea pârtiei de la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.48/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 23 voturi
Posibil scandal la inaugurarea pârtiei de la Gura Humorului4.5523

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 2 feb 2010, 21:06:28
felicitari ,sorine

in sfarsit si un articol demn de ziar,ca ne-am saturat de pupincurismul reporterilor fata de oricine are o functie de conducere,

iar despre acest presedinte de C.A.P.

ce sa mai spunem.....

daca in Romania ,cum se spunea acum 20 ani,cei care au detinut functii de conducere aveau o interdictie in actualul regim[de a nu avea aceste functii]eram ffff departe.

dar asa....se vede ce mentalitate au

exemplu....

tov presedinte juravle
2.   PAAAARTIEEEE!!! VIN BIZONII trimis de
( 2 feb 2010, 21:32:29
Un fost"director" de CAP, care nu vede viata decat in alb-negru(culorile celebrei traistute)nu va putea ajuta zona rurala nici daca trebuie sa scrie de o mie de ori pe obcini cu litere/mioare "SUNT UN BIZON"!
3.   :))) trimis de
( 3 feb 2010, 19:25:09
domnul NEPRICEPUTUL are dreptate:))))
4.   Atentie!!!! trimis de
( 3 feb 2010, 20:10:30
Bun articolul... As avea un comentariu, domnule Sorin Avram: din intamplare, sunt un consatean al domnului Juravle(nu un admirator al acestuia) si ma deranjeaza ceea ce credeti despre noi. Veniti la Straja pentru a va convinge ca facem diferenta intre un deux-piece si colanti. Si...asa "incuiati" cum ne credeti...avem o vorba: "Pentru un purice nu dai foc la cojoc!!!" Oare de ce cred ca nici chiar dvs. nu sunteti la fel ca si toti concetatenii dvs.???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei