Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2009 - Anul XIV, nr. 236 (4222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spargeri în serie

La 19 ani, navetist între locuinţele sparte şi poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a devenit o prezenţă obişnuită în sediul poliţiei din localitatea de domiciliu, după ce a comis sau este suspect în zeci de fapte de furt.
Individul în cauză, Gabriel Drângu, din municipiul Fălticeni, este momentan dispărut de la domiciliu, oamenii legii dându-l în urmărire. După cum ne-au mărturisit surse judiciare, înainte de a dispărea, acesta ajunsese să fie prins de poliţie şi de câte două-trei ori pe săptămână, faptele comise fiind furturi, de obicei spargeri de locuinţe sau magazine.
Cum prejudiciile au fost de regulă mici, acesta a scăpat de fiecare dată de măsura arestării preventive, însă oamenii legii speră ca acum, după ce va fi găsit, să convingă procurorii de necesitatea ca acesta să fie dus în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
Ultima faptă probată pe numele său a fost sesizată la începutul acestei săptămâni, însă a fost comisă cu aproape o lună de zile în urmă.
În urmă cu două zile, la Poliţia municipiului Fălticeni s-a prezentat un localnic în vârstă de 52 de ani. Bărbatul constatase că locuinţa proprietate personală, în care nu mai fusese de mult, a fost spartă, din cercetările poliţiei rezultând că furtul a fost comis între 13 şi 15 septembrie a.c.
Pe 18 septembrie, cu ocazia unei percheziţii domiciliare la locuinţa lui Drângu, a fost găsită aparatură electronică, care a fost ridicată pentru cercetări.
După plângerea depusă de bărbatul de 52 de ani s-a constatat că aparatura electrocasnică furată din casa acestuia (un televizor tip plasmă, un aparat DVD, trei aparate video, mai multe DVD-uri şi o combină muzicală) a fost ridicată din locuinţa lui Drângu, în urma percheziţiei de pe 18 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 19 ani, navetist între locuinţele sparte şi poliţie .
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
La 19 ani, navetist între locuinţele sparte şi poliţie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei