Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2009 - Anul XIV, nr. 236 (4222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Straja

Focuri de armă şi contrabandişti de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi nu mai face parte din domeniul „senzaţionalului”, ci deja pare că a intrat în „cotidianul” zonei Vicov-Brodina, poliţiştii de frontieră suceveni au capturat câteva mii de pachete de ţigări după ce au făcut uz de armă.
Un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, care se afla în misiune, a observat marţi seară, în jurul orelor 20.45, la aproximativ o mie de metri de frontieră, un grup format din trei persoane care transporta mai multe colete voluminoase. Grupul a fost somat verbal de poliţiştii de frontieră, însă a ignorat somaţiile, şi, folosindu-se de acoperirile din teren şi de întuneric, a încercat să fugă.
Conform celor afirmate de către purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de armă în plan vertical, reuşindu-se reţinerea localnicului Cristinel B., în vârstă de 26 ani.

 

150 de lei pentru fiecare bax de ţigări transportat

În zonă au fost găsite şase mii de pachete de ţigări mărcile „Ronson” şi „Three Kings” de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 24.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.
În urma cercetărilor şi din declaraţiile tânărului s-a stabilit că cele trei persoane aveau rolul de a transporta ţigările de la linia de frontiera până la Straja, urmând să primească 150 lei pentru fiecare bax, a arătat comisarul Poroch-Seriţan.
În aceste condiţii au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, cercetările fiind continuate, sub supravegherea procurorului din cadrul DIICOT Suceava, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată, au fost informate şi autorităţile de frontieră din Ucraina în vederea cercetării evenimentului, a precizat purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă şi contrabandişti de ţigări.
 Vizualizări articol: 3318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă şi contrabandişti de ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei