TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
joi, 8 oct 2009 - Anul XIV, nr. 236 (4222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,8725 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9845 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Cosmetizare

Parc şi loc de joacă peste un bazin colector al apelor pluviale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un nou parc, dotat şi cu locuri de joacă pentru copii, va fi dat în folosinţă săptămâna viitoare, în cartierul Burdujeni, aproape de sediul primăriei (fostul Cinema Burdujeni).
Cel mai interesant aspect al parcului de la intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Iacob Zadik este faptul că acesta este amplasat peste miile de tone de beton ale unui imens bazin de retenţie construit în subteran de către firma Pfeiffer, în cadrul proiectului ISPA.
“Este o promisiune făcută cetăţenilor de acolo, în timpul campaniei electorale din 2008, când problema a fost prezentată denaturat acolo, iar oamenii au ieşit în stradă, refuzând accesul utilajelor care trebuiau să înceapă o lucrare pe ISPA.
Până la urmă i-am convins că acel bazin de retenţie este pentru apa de ploaie, nu pentru canalizare, şi le-am promis că deasupra construcţiei vom face un parc. Bazinele de retenţie au fost finalizate, iar acum, împreună cu firma Pfeiffer, amenajăm acolo parcul, care va fi inaugurat săptămâna viitoare.
Iată că mă ţin de cuvânt în faţa oamenilor de acolo, care nu credeau că acest parc va fi realizat”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.
Până la sfârşitul anului, în municipiul Suceava va mai fi montat un parc de joacă pentru copii, donat de firma de salubrizare Rosal, în zona magazinului Albina, din cartierul George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parc şi loc de joacă peste un bazin colector al apelor pluviale.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Parc şi loc de joacă peste un bazin colector al apelor pluviale3.052

Facos Suceava
Iulius Mall Suceava
MedClinic
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Toyota - Noul Yaris Hybrid
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei