Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2009 - Anul XIV, nr. 165 (4151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţii

Ambulatoriul modernizat al Spitalului de Urgenţă nu va putea fi vândut cinci ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni suceveni au, astăzi, pe ordinea de zi a şedinţei din această lună, aprobarea cofinanţării proiectului ”Modernizare, dezvoltare şi echipare a ambulatoriului de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă <Sf. Ioan cel Nou> de la Suceava” şi câteva condiţii referitoare la utilizarea acestui spaţiu după finalizarea lucrărilor.
Suma cu care trebuie să vină CJ în acest proiect finanţat cu bani europeni prin Programul Operaţional Regional (POR) este de 77.575,64 lei, reprezentând 2% din valoarea totală eligibilă a proiectului, dar trebuie să acopere şi cheltuielile neeligibile şi conexe ale acestui proiect”.
Potrivit proiectului de hotărâre, CJ Suceava se obligă să asigure resursele financiare necesare implementării optime a proiectului, în condiţiile rambursării/decontării ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale. De asemenea, Consiliul Judeţean Suceava se obligă să menţină proprietatea asupra ambulatoriului modernizat şi natura activităţii pentru care s-a acordat finanţare, pe o perioadă de cel puţin cinci ani după finalizare sau dare în exploatare şi să asigure exploatarea şi întreţinerea în această perioadă.
CJ se mai obligă să nu înstrăineze, închirieze sau gajeze bunurile achiziţionate ca urmare a obţinerii finanţării prin POR, pe o perioadă de trei ani de la închiderea oficială a Programului, precum şi să respecte, pe durata pregătirii proiectului şi a implementării acestuia, prevederile legislaţiei comunitare şi naţionale în domeniul egalităţii de şanse, nediscriminării, protecţiei mediului, eficienţei energetice, achiziţiilor publice şi ajutorului de stat.



Valoarea totală a investiţiei este de 3,83 milioane de lei

În proiectul de modernizare, dezvoltare şi echipare a ambulatoriului de specialitate din Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, până acum s-a realizat studiul de fezabilitate şi proiectarea, de către firma Grossmann Engineering SRL Bucureşti, contra sumei de 42.000 de lei fără TVA.
După evaluare, proiectul a fost declarat eligibil şi acceptat la finanţare din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional pe Regiunea Nord - Est de Dezvoltare.
Spitalul de Urgenţă Suceava a început demersurile pentru modernizarea ambulatoriului la începutul anului 2008, cu intenţia de a amenaja spaţiile din ambulatoriu şi de a achiziţiona aparatură de specialitate, în funcţie de specificul fiecărui cabinet. Valoarea totală a investiţiei este de 3,83 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambulatoriul modernizat al Spitalului de Urgenţă nu va putea fi vândut cinci ani.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambulatoriul modernizat al Spitalului de Urgenţă nu va putea fi vândut cinci ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei