Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2009 - Anul XIV, nr. 165 (4151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

ASIROM VIG lansează RCA-ul de vară în ritm de premii

Persoanele fizice care îşi încheie în perioada campaniei poliţa RCA la ASIROM VIG pot participa la concursul interactiv „Conduci sigur, asculţi Europa FM şi câştigi cu RCA ASIROM VIG”, care oferă, pe parcursul întregii luni iulie, trei premii zilnice de câte 1.000 RON net, cash. Valoarea totală a acestor premii este astfel de aproximativ 69.000 RON.
Ca în fiecare an, ASIROM Vienna Insurance Group a demarat, în această perioadă, campania RCA de vară. ASIROM VIG vine încă o dată în întâmpinarea clienţilor şi a nevoilor lor, promovând, pe parcursul întregii luni iulie 2009, siguranţa rutieră prin oferirea, în toate punctele de vânzare din ţară, a unei serii de beneficii în plus pe lângă poliţa de asigurare auto obligatorie RCA.
Pentru detalii suplimentare, vă invităm să vizitaţi site-ul www.asirom.ro şi să ascultaţi radio Europa FM. Începând cu 1 iulie, norocoşii câştigători şi-au primit deja banii cash în mai multe sucursale ASIROM VIG, febra loteriei răspândindu-se în întreaga ţară!

Constantin Peslar este al doilea câştigător din judeţul Suceava al concursului ASIROM VIG. El a declarat: “Am încheiat asigurarea sperând să câştig şi eu un premiu. Sunt asigurat la Asirom din 1996. Am încheiat la Asirom şi asigurarea pentru locuinţă. În fiecare zi am ascultat Europa FM între orele 16 şi 17, iar când am auzit la radio numărul de înmatriculare extras am sunat la postul de radio şi am aflat că am câştigat 1.000 RON.
Am foarte mare încredere în Asirom Vienna Insurance Group SA şi de aceea îi sfătuiesc pe conducătorii auto să încheie RCA la Asirom, unde calitatea serviciilor este confirmată. ASIROM este cea mai tare firmă de asigurări din România!!!”

ASIROM VIG nu oferă doar produse şi servicii de asigurare, fiind în primul rând o companie care furnizează soluţii viabile la nevoile şi necesităţile clienţilor săi, adaptându-şi permanent produsele şi tarifele la tendinţele pieţei. Este unul din cele mai importante motive pentru care ASIROM VIG este asigurătorul preferat al românilor. "Echipa ASIROM este disponibilă mereu pentru detalii şi cu siguranţă va oferi răspunsuri la întrebări şi lămuriri, fie personal, fie prin intermediul e-mail-ului”, menţionează directorul sucursalei ASIROM VIG Suceava, Sorin Bărbuţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ASIROM VIG lansează RCA-ul de vară în ritm de premii.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
ASIROM VIG lansează RCA-ul de vară în ritm de premii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei