Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reclamaţie

Locatarii ANL, nemulţumiţi de mizeria rămasă după mansardarea blocurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Lucrările de mansardare a patru blocuri ANL din cartierul Privighetorii, din Burdujeni, au stârnit nemulţumirea locatarilor acestora, care reclamă mizeria lăsată în urmă de firma care execută lucrările.

Odată cu mansardarea blocurilor respective de către Primărie, în scopul extinderii numărului de locuinţe care pot fi atribuite unor cazuri sociale, a fost schimbată şi tabla de pe acoperişul blocurilor, resturi de tablă şi de materiale de construcţii aterizând pe spaţiile verzi de lângă bloc.

Locatarii, care au primit repartiţie în blocurile ANL, au sesizat situaţia, speriaţi de faptul că lucrările au fost finalizate şi că ei vor rămâne cu mizeria lăsată în urmă de muncitori.

Contactat, viceprimarul Lucian Harşovschi a cerut atât firmei Comprim, executanta lucrărilor de mansardare, să se ocupe în cel mai scurt timp de curăţarea resturilor rămase în urmă, cât şi firmei Rosal, să se ocupe de curăţenia spaţiilor verzi din acel cartier, pentru ca beneficiarii locuinţelor ANL să nu fie afectaţi de investiţia realizată acolo din fondurile Primăriei.

Reprezentanţii Comprim au spus că au amânat curăţenia generală în zonă pentru câteva zile, timp în care urmau să fie finalizate lucrările la două din cele 18 apartamente create prin mansardare, strângerea resturilor rezultate fiind programată pentru ziua de sâmbătă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locatarii ANL, nemulţumiţi de mizeria rămasă după mansardarea blocurilor.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Locatarii ANL, nemulţumiţi de mizeria rămasă după mansardarea blocurilor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CE STUDII ARE VICEPRIMARUL HARSOVSCHI ??? trimis de
(14 dec 2008, 01:21:49
PACAT CA MUN.SUCEAVA ARE PARTE DE UN TANAR CARE NU ARE EXPERIENTA SI NICI STUDII IN ADMINISTRATIE PUBLICA SI CARE ESTE IMPINS DE LA SPATE SA I A ATITUDINE DE FIECARE DATA CAND SE SEMNALEZA O PROBLEMA DE INTERES LOCAL.

TREBUIA PUS IN ACEASTA FUNCTIE O TANARA SAU UN TANAR CU EXPERIENTA IN ADMINISTRATIA PUBLICA DE MINIM 2 - 3 ANI DE CE NU DIN PRIMARIE SAU DIN AFARA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei