Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie

Serviciul de Permise şi Înmatriculări se mută la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Serviciul de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor îşi va muta sediul din actuala locaţie, aflată pe strada Petru Rareş, în incinta viitorului Iulius Mall Suceava, care va fi deschis în cursul lunii octombrie 2008.

Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, care a precizat că Prefectura a finalizat negocierile cu reprezentanţii Iulius Mall Suceava, aceştia fiind de acord să pună la dispoziţie un spaţiu de 500 de metri pătraţi aflaţi la parterul construcţiei.

Băişanu a precizat că mutarea Serviciului de Înmatriculări şi Permise la Iulius Mall reprezintă cea mai bună soluţie pentru eficientizarea activităţii instituţiei, în condiţiile în care aceasta funcţionează în momentul de faţă în două foste garaje şi o magazie.

„În momentul de faţă peste o mie de persoane vin zilnic la acest serviciu, iar condiţiile în care aceştia sunt primiţi nu sunt corespunzătaore. În noua locaţie va exista un spaţiu modern, unde vor fi toate condiţiile necesare pentru ca activitatea instituţiei să se desfăşoare corespunzător. Mai mult, vor exista spaţii de aşteptare, dar şi o parcare suficient de mare pentru cei care vin la Serviciul de Înmatriculări şi Permise”, a spus Băişanu.

 

Prefectura nu va plăti chirie pentru noul spaţiu

Prefectul a arătat că Prefectura nu va plăti chirie pentru spaţiul din incinta Iulius Mall, singurele cheltuieli care trebuie acoperite fiind cele cu utilităţile. Alexandru Băişanu a arătat că la mijlocul lunii octombrie a.c. Prefectura Suceava va semna contractul de preluare a spaţiului respectiv, urmând ca acesta să fie dat în folosinţă odată cu deschiderea Iulius Mall.

„Este o mare realizare pentru mine, şi asta deoarece rezolvarea problemei găsirii unui nou spaţiu pentru acest serviciu a constituit una dintre priorităţile anunţate la preluarea mandatului de prefect. Asta cu atât mai mult, cu cât am reuşit să găsim o soluţie fără a dispune de fonduri. Este uşor să faci ceva atunci când primeşti bani, însă nu toţi reuşesc atunci când nu dispui de fonduri”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de Permise şi Înmatriculări se mută la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Serviciul de Permise şi Înmatriculări se mută la Iulius Mall5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta crezi tu ca-i realizare Baisane? trimis de
(24 sep 2008, 14:00:16
Cand nu esti in stare sa asiguri o locatie din bugetul propriu ci din mila unei persoane private, ajungand prin aceasta la mana acelei persoane, consideri ca e o realizare? Esti PENIBIL!!!
1.1  RE: Asta crezi tu ca-i realizare Baisane? trimis de
(24 sep 2008, 21:45:36
eu nu vad nici o mila si "achizitzionarea "de 1000 ,posibili ,clientzi zilnic .Deci dupa parerea mea cel mai mult are de castigat IULIUS MALL
2.   Teapa trimis de
(24 sep 2008, 14:39:16
S-o creada mutu ca nu se va plati chirie; pe cine crezi ca pacalesti dle prefect ???
3.   ASA DA!!! trimis de
(24 sep 2008, 17:33:23
R----A ,P.U.L.A. VINA CA NALUCA
4.   ... trimis de
(24 sep 2008, 19:09:45
Era si timpul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei