Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Optimism în tabăra liberalilor suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidaţii PNL Suceava la alegerile parlamentare din data de 30 noiembrie 2008 au fost prezentaţi în mod oficial de conducerea centrală a acestei formaţiuni politice în cadrul Conferinţei Naţionale a PNL, care a avut loc la începutul acestei săptămâni la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Echipa de candidaţi pentru Senat este formată din Mihai Sandu Capră în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, Tiberiu Prodan în colegiul Siret – Rădăuţi – Solca, Aurel Burciu în colegiul Suceava şi Ghiorghi Cornia – Fălticeni.

Pentru Camera Deputaţilor, liberalii suceveni îi vor avea ca şi candidaţi pe Philip Rozopol - colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Cezar Ioja - colegiul Vatra Dornei, Dan Fîrţescu – colegiul Fălticeni 2 (localităţile rurale), Gheorghe Aldea – colegiul Fălticeni 1 (municipiu), Brînduşel Nichitean – colegiul Suceava 2 (Burdujeni), Dorel Guliciuc – colegiul Suceava 3 (Şcheia), Iulian Angheluş – colegiul Siret, Gheorghe Coroamă – colegiul Rădăuţi 2 (Vicov), Mircea Irimescu- colegiul Rădăuţi 1 (municipiu).

 

Proiecte concrete şi decenţă în campania electorală

După prezentarea oficială a candidaturilor, Tiberiu Prodan a precizat că personal va merge în faţa electoratului cu proiecte concrete de dezvoltare pentru fiecare localitate din colegiul senatorial în care candidează.

„În această campanie vom avea întâlniri cu alegătorii din întreg judeţul, cărora le vom prezenta atât realizările guvernului liberal condus de Călin Popescu Tăriceanu, dar şi ceea ce vrem noi să facem în continuare, proiecte concrete pentru fiecare localitate în parte”, a declarat Prodan.

El a adăugat că mesajul pentru alegători va fi acela că votul pe care îl vor da liberalilor va fi un vot acordat comunităţilor în care locuiesc. „Voi fi cu adevărat reprezentantul lor, iar ei îşi vor da votul pentru ei”, a mai spus liberalul sucevean.

La rândul său, Mihai Sandu Capră, candidat pentru o funcţie de senator în colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, a apreciat că echipa de candidaţi prezentată de PNL Suceava reprezintă cea mai bună ofertă a unui partid politic de pe scena politică suceveană.

„Nu vom cerşi voturi, ci vom prezenta proiecte concrete. Nu voi fi ca liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care spune ceea ce vor să audă oamenii, ci voi spune ceea ce trebuie şi ceea ce trebuie făcut şi ce vom face pentru a asigura dezvoltarea localităţilor din zona de munte”, a precizat Mihai Sandu Capră.

Liberalul sucevean a atras atenţia asupra faptului că în momentul de faţă PD-L este partidul care se împotriveşte votului uninominal, reprezentanţii acestuia făcând tot ce le stă în putinţă pentru „a scăpa” de acest sistem de vot.

 

„Lansarea candidaţilor a fost un moment mobilizator”

În ceea ce-i priveşte pe candidaţii PNL Suceava la Camera Deputaţilor prezenţi la şedinţa de lansare a candidaturilor, aceştia au declarat, după întâlnire, că aceasta a reprezentat un moment mobilizator pentru liberali.

Philip Rozopol, candidat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, a precizat că o nouă guvernare liberală va asigura dezvoltarea României şi creşterea nivelului de trai al românilor.

„Pentru mine lansarea candidaţilor a fost un moment mobilizator. Mersul lucrurilor este foarte clar, şi anume o nouă guvernare liberală. Aceasta va asigura bunăstarea României”, a spus Philip Rozopol.

La rândul său, candidatul PNL în colegiul Siret, Iulian Angheluş, a apreciat că România trebuie condusă de un guvern liberal şi în următorul mandat. Angheluş consideră că viitoarea campanie electorală va fi una „extrem de grea, însă liberalii au avantajul rezultatelor pe care le-au obţinut în această guvernare”.

Nu în ultimul rând, Cezar Ioja, candidat în colegiul Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor, a declarat că PNL este pregătit să câştige alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an, iar o nouă guvernare liberală va asigura continuarea proiectelor de dezvoltare demarate în ultimii ani.

„PNL Suceava are cea mai bună echipă de candidaţi la alegerile parlamentare, care vor reuşi să asigure dezvoltarea localităţilor din colegiile în care vor candida”, a spus Ioja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Optimism în tabăra liberalilor suceveni.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Optimism în tabăra liberalilor suceveni4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Votez PNL ca a mai facut lucruri bune trimis de
(24 sep 2008, 11:13:38
intentia conteaza fata de ceilalti care au mai fost si nu au facut nimic
1.1  RE: Votez PNL ca a mai facut lucruri bune trimis de
(24 sep 2008, 16:55:55
sunt toti niste anonimi

LA PLACINTE INAINTE!!!!!!!!!!!!!!

PNL va face sub 5% cu asemenea candidati

De fapt ajutati opozitia sa obtina locurile propuse
1.2  RE: Votez PNL ca a mai facut lucruri bune trimis de
(24 sep 2008, 21:14:10
Ce mai cauta D-l Prodan la Parlament ? Eu ca locuitor al comunei VOLOVAT vreau sa-i adfuc aminte ca mai areDATORII la Sf Biserica unde a promis o anumita suma de bani ptr repararea sf biserici ctitorita de voievodul STEFAN ., parintele Valenciuc a inceput lucrarea in biserica ( darea jos de pe pereti a tencuielii ) si cind trebuia sa se treaca la tencuiala NOUA..............acest Trepadus de politichie............a DAT bir cu fugitii.........adica nu si-a mai onorat Promisiunea iar biserica a ramas cu lucrarile interioare asa cum a fost............adica fara a avea tencuiala pe pereti. DE ce ai promis d-le Prodan bani ptr biserica daca stiai ca Sefii tai de la Capitala astazi la guvernare nu ti-au mai dat banii necesari ptr terminarea lucrarii........Dar oare sefii PNL de la capitala stiu acest lucru ? Stiu ca PNL la VOLOVAT a scazut in Popularitate si micuta formatiune locala a cazut de pe esicherul politic si a prins numai 1 consilier local dupa ce acest BIET consilier a fost VICE
2.   PNL trimis de
(24 sep 2008, 11:16:17
Liberalii au citiva candidati valabili : Prodan, Capra, Firtescu, Rozopol. Din pacate mai sunt multe nume importante in partid care nu candideaza. Numai in acest fel imi explic ca nume ca Anghelus, Cornia, Nichitean apar. Anghelus este de-a dreptul penibil. Se umfla in pene peste tot cu NASUL OLTEANU de la Bucuresti si atit. Mai, mai !!!
2.1  RE: PNL trimis de
(24 sep 2008, 11:20:37
Ai dreptate ! am citit ce a declarat baiatul asta. Vad ca deja umbla dupa avantaje care au fost obtinute prin munca altora.

In alta ordine de idei , liberalii au guvernat bine. Au citeva realizari care nu pot fi trecute cu vederea.
3.   ANGHELUSUL trimis de
(24 sep 2008, 12:29:08
ESTE ADEVARAT. CE SA CAUTE UNUL CA ANGHELUS LA SIRET? ACOLO CASTIGA BEJINARIU CU 80%. ESTE OMUL LOCULUI SI AJUTAT MULT CAND A FOST MINISTRU ACEA ZONA
3.1  RE: ANGHELUSUL trimis de
(24 sep 2008, 13:12:41
pai asta era si ideia!
4.   Misoginism feroce trimis de
(24 sep 2008, 14:13:39
Imi pare foarte rau pentru liberalii din Suceava. N-am vazut pe lista nici o femeie candidata din partea PNL pentru parlamentare. Ati pierdut la acest capitol Erau citeva femei valoroase in partid si aveati si o lidera de frunte. Ce-ati facut ? Cum le-ati marginalizat ,domnilor candidati barbati ? Eu simpatizam PNL pentru ca am crezut ca aici este democratie. Dar m-am inselat.
4.1  RE: Misoginism feroce trimis de
(24 sep 2008, 15:37:48
zaujanco mucles ca ai facut pnl-ul de ias o data. de cate oi vei sa-l mai faci? am si o intebaie pentu angelica: soia tot cu baibosu? s-a molipsit calc. meu s nu scie o anumita liteia cand e voiba de zaiujanu.
4.2  RE: Misoginism feroce trimis de
(24 sep 2008, 17:56:08
Sper ca nu esti student la Suceava fiindca mi-e rusine sa fiu in preajma ta mitocanule cu asemenea limbaj de mahala.
5.   Incredere trimis de
(24 sep 2008, 18:06:02
Sunt multi oameni de calitate in PNL. Liberalii vor fi la putere si in viitorul mandat
5.1  RE: Incredere trimis de
(24 sep 2008, 19:19:13
Rozopol se uita ca Basescu:cu un ochi la camera si cu unul la Elena Udrea!
6.   LICHELE, LICHELE trimis de
(24 sep 2008, 19:20:53
Ce optimism pot avea niste slugarnici nesimtiti care stau cu fundul in doua luntrii , precum Bulboaca, Cornea, Fartescu , Aldea. Ei sunt si cu PDL si cu PSD si mai putin cu PNL. Niste farisei care-l slugaresc pe cel de la putere care ii dirijeaza. HALAL can didati!!!
7.   BRAVO !! trimis de
(24 sep 2008, 19:21:11
SUSTINEM LIBERALII SI ODATA CU EI SUSTINEM LEGEA LUSTRATIEI!!!Ceva comentarii????
7.1  RE: BRAVO !! trimis de
(24 sep 2008, 20:57:55
Sustinem liberalii care ne-au convins nu toti parvenitii .Atentie !
8.   Distrugator mincinos trimis de
(24 sep 2008, 22:16:45
Sobolanul de prodan va veni cu multe minciuni cum a spus si la Marginea si nu au nici un consilier local,in toata zona a mintit lumea stie cine este de data aceasta nu ne mai pacalesti gunoi politic.Ai distrus organizatia P N L Suceava.
9.   Votez PNL ca astia au adus de lucru in tara trimis de
(24 sep 2008, 22:44:47
daca nu era PNL ul asa cum e el a incurajat firmele straine sa vina la noi creandu se multe locuri de munca..nu ca psd ul care distrugea toate firmele concurente sau pdl ul care are oameni care nu au facut o afacere pe cont propiu.....numai la stat pe salarii babane si posturi calde...progresul vine din competenta si concurenta cu servicii mai bune asa cum promoveaza PNL ul .....hai sa auzim de bine si de munca nu de stat degeaba la stat....un trai bun se face din spirit intreprinzator si munca asa se aduna bani si la om si la stat.....stat care inca nu incurajeaza inca spiritul intreprinzator la un nivel convingator
10.   Slugoii trimis de
(25 sep 2008, 13:43:10
slugoii psd-ului,astia sunt liberalii in suceava.proasta aia de prodan e calul troian inca din 1990.comportarea lui fata de o colega din cj suceava a fost de-a dreptul marlaneasca.bogdan cristache pune la cale o migratie spre orest si ai sai.vai de biet penele,sireacul!
11.   Prodan, steaua romaniei comuniste trimis de
(25 sep 2008, 15:02:17
Prodan, cu mustati de sobolan, decorat cu ordinul Steaua Romaniei Comuniste este cartitza PSD/PCR plantata in PNL.

Prodan, Tractoras, Capra, Anghelus(martanush) Zarrrrojanu...flora nationalismului liberal la Suceava, Ha, Ha, Ha!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei