Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Cazierele judiciare vor fi eliberate în şapte oraşe ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eliberarea cazierelor judiciare se va face în şapte oraşe şi municipii ale judeţului, a anunţat ieri, prefectul Alexandru Băişanu. Acesta a precizat că, pentru descentralizarea acestui serviciu, primarii localităţilor urbane ar trebui să asigure câte un calculator şi mobilierul necesar pentru dotarea viitoarelor birouri locale în care ar urma să se elibereze cazierele.

Alexandru Băişanu a arătat că astfel de birouri vor fi deschise în localităţile Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Rădăuţi şi Siret.

„Activitatea acestor birouri se va desfăşura în cadrul poliţiei. Am luat această decizie pentru a veni în ajutorul celor care erau nevoiţi să parcurgă distanţe foarte mari pentru a ajunge la Suceava să-şi ridice acest cazier judiciar”, a declarat prefectul judeţului. El a precizat că poliţiştii care vor lucra în cadrul acestor birouri teritoriale vor avea posibilitatea de a accesa reţeaua informaţională naţională a Poliţiei, astfel încât cazierele vor putea fi eliberate în mai multe locuri din judeţ. „Nu era o problemă de timpul în care se puteau obţine aceste caziere, pentru că ele sunt emise în câteva ore, însă am vrut să rezolvăm problema distanţei pe care trebuie să o parcurgă cineva pentru a intra în posesia acestui act”, a mai precizat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazierele judiciare vor fi eliberate în şapte oraşe ale judeţului.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cazierele judiciare vor fi eliberate în şapte oraşe ale judeţului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(24 sep 2008, 11:52:05
Felicitari pentru lucrul acesta domnule Baisanu. Chiar sunteti un prefect in slujba cetateanului. Va multumim.
1.1  RE: Felicitari trimis de
(24 sep 2008, 19:50:14
De foarte mult timp au fost facute diligentele in acest sens de catre cei care au in atributii acest lucru,exista si logistica care nu mai trebuie ceruta de la primarii,dar cine sa cunoasca toate acestea?Campanie este campanie si atat!.Spre stiinta la mun.Suceava este de mult timp acest lucru rezolvat.
2.   UNDE DAI SI UNDE CRAPA trimis de
(24 sep 2008, 13:52:22
CE TREABA ARE SULA CU PREFECTURA?
3.   Cand ? trimis de
(24 sep 2008, 14:40:29
Cand se vor face birouri de inmatriculari si eliberari permise in aceste municipii si orase ,ca sa mai respire si Suceava putin?(probabil in urmatoarea suta de ani !!! )
4.   Pentru Cornel trimis de
(24 sep 2008, 14:47:46
Datorita traficului, in ultima saptamana SULA are foarte multa treaba cu prefectura, primaria si alte institutii. Am auzit pe multi vorbind despre asta.
5.   EXTRAORDINAR trimis de
(24 sep 2008, 15:36:01
D-LE PREFECT ESTE EXTRAORDINAR CEIEA CE AFIRMATI CA SE VA REZOLVA IN VIITOR.

DAR OARE MA INTREB CARE VA FI ACEST VIITOR CA IN DISCURSUL DV. NU SE PRECIZEAZA, NICI O DATA SAU POATE REDACTORUL A OMIS SA O SCRIE DEN LIPSA DE SPATIU. DE CE NU ZICETI ASA IN CALITATE DE REPREZENTANT AL GUVERNULUI IN TERITORIU, DAU DISPOZITIE D-LUI PRIMAR X DIN ORASUL Y CAPANA PE DATA DE ...SA PUNA LA DISPOZITIE POLITIEI BIROU CU TOATE DOTARILE,IN VEDEREA ELIBERARII CAZIERILOR. ASA AR FI SUNAT ALTFEL MAI ADEVARAT DAR ASA CRED CA ESTE O GOGOASA.
5.1  RE: EXTRAORDINAR trimis de
(24 sep 2008, 19:53:38
Chiar tot ce trebuie este de un an de zile pregatit,inclusiv calculatoare ,birouri,etc se asteapta doar un simplu aviz care nu mai vine de un an!DECI NIMENI NU TREBUIE SA MAI PUNA LA DISPOZITIE NIMIC!
6.   Bravos trimis de
(24 sep 2008, 17:10:16
OK, sunt multe aspecte nemultumitoare in judetul nostru si sunt asa de ani buni. Stiu ca oricine ar fi pe scaun la prefectura sau CJ isi afla imediat "prieteni", dar trebuie sa recunoastem ca fiecare pas inainte merita apreciere. Mizerii sunt oricum peste tot, hai sa ne bucuram de mici schimbari precum asta si sa asteptam si urmatoarea miscare. Felicitari, dom'le!
7.   Vara trimis de
(24 sep 2008, 18:44:44
Intranetul politiei este pregatit din 2007 pentru eliberarea cazierelor imediat in localitatile mentionate. Problema este accesul de la nivel central ,care nici pana acum nu s/a obtinut, pe motiv ca nu acre capacitate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei