Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oficializare

Candidaţii PSD Suceava la Parlament, validaţi de Conferinţa judeţeană

Miercuri, 24 Septembrie 2008 (17:36:35)

Cei 14 candidaţi ai PSD Suceava pentru cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat au fost validaţi, miercuri, de Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava. Conferinţa s-a desfăşurat în format restrâns, cu participarea doar a membrilor Consiliului Judeţean şi a celor care deţin diverse funcţii politice sau administrative, adică aproximativ 200 de persoane. La eveniment a participat şi aliatul PSD la alegerile parlamentare, Partidul Conservator, prin preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PC, Costel Ignătescu, deşi în judeţul nostru PC nu are candidaţi în niciunul din colegii.

În unanimitate, Conferinţa PSD a aprobat candidaturile lui Gavril Mîrza,  Constantin Huţanu, Corneliu Popovici, Eugen Girigan, Ioan Stan, Cătălin Nechifor, a Mirelei Adomnicăi, a lui Neculai Bosancu, Ovidiu Donţu, Petre Tărniceru,  Nicolae Beraru, Mihai Frunză, Titi Petre şi Eugen Bejinariu. Eurodeputatul Cătălin Nechifor, care deţine şi funcţia de prim- vicepreşedinte al PSD Suceava, a declarat că PSD Suceava îşi propune să câştige la alegerile parlamentare din 30 noiembrie jumătate din numărul de parlamentari, doi senatori şi cinci deputaţi, aleşi pe vot uninominal.

Conferinţa judeţeană a PSD Suceava a aprobat şi lista celor 150 de delegaţi PSD şi 50 ai PC la Congresul extraordinar al Alianţei PSD- PC care se va desfăşura în 27 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PSD Suceava la Parlament, validaţi de Conferinţa judeţeană.
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Candidaţii PSD Suceava la Parlament, validaţi de Conferinţa judeţeană1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(24 sep 2008, 19:50:22
"In unanimitate"... un cuvant care il credeam uitat din 1989.

Se pare ca PSD inca mai traieste vremuri de mult apuse. Iar odata cu ei...
2.   Deci trimis de
(24 sep 2008, 22:20:18
de ce nu faceti bine sa cautati tineri sau oameni cu experienta si sa ii cooptati in partid? de ce mergeti inainte tot cu aceeiasi oameni obositi? psd are nevoie de o alta strategie pt a contracara eficient pdl-ul care acum domina mai ceva ca romania pe i-lele feroehappy...pacat de partid, ideea de centru-staga e poate cea mai potrivita in aceste vremuri....succesurilaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei